MIRKA VASILJEVIĆ OTKRILA ZAŠTO NIJE STALA NA LUDI KAMEN! Isplivala istina na videlo – evo ko koči!

Iskreno.

Glumica Mirka Vasiljević živi na relaciji Kipar – Srbija zbog poslovnh obaveza Vujadina Savića. Rešila je da stavi tačku na spekulacije da se preselila u drugu državu.

– Ne mogu da kažem da sam se preselila, jer čim sam ja svako malo u Beogradu, to nije da se preseliš. Kad sve stvari što imaš uzmeš i preseliš u neki drugi grad, tad si se preselio – kaže Mirka za emisiju Premijera.

Mirka i Vujadin imaju troje dece, koji su navikli na stalna putovanja.

– Otkad znaju za sebe, mi smo na relaciji neko inostranstvo gde Vujadin igra – Srbija. Tako da su oni navikli, a njima je bazna sredina Beograd. Onda se raduju kad idemo tamo gde Vujadin igra, jer smo zajedno, vide nešto novo, nauče neki novi jezik, a opet kad se vratimo u Beograd, vide se sa svojim drugarima ovde i opet budu srećni – kaže glumica.

Često se spekuliše o njenom braku sa Vujadinom i koji su razlozi zašto lepa glumica do sada nije stala na ludi kamen. Mirka je otkrila da je ona ta koja sve koči.

– Što se tiče udaje, da se Vujadin pita, to bi bilo odmah i sad, ja malo to kočim jer ja sam žensko koje voli da sve bude precizno, sve tačno, tako da sam ja ta, čekaj da vidimo prostor, treba da putujemo, da krstimo najmlađeg sina… – rekla je Mirka.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.