Mini torbe – trend koji će vas vratiti u detinjstvo

Dobre stvari dolaze u malim pakovanjima…

Pa tako važi i za torbe. Nakon minijaturnih torbica za telefone koje smo mogli da vidimo na Nedelji mode prošle sezone, na red su došle i tašne bez kojih ne možemo. Umesto glomaznih tašni, koje su uvek u modi i u koje može da stane čitav jedan „svet“, od sada možete nositi i male tašne koje će taman onoliko koliko je potrebno začiniti vaš stajling.

Morate priznati da je lakše nositi samo par stvari u mini-torbi: nema težine od koje će vas boleti rame, ne morate da tražite ključeve ili ruž pola sata i tako dalje. Takođe nas ovaj novi trend pomalo vraća i u detinjstvo, kada smo dobijale male tačnice za naše sitnice koje smo morale da nosimo svuda sa sobom.

Počele smo da nosimo samo najbitnije stvari, a ostale sitnice koje nam nikada i nisu bile baš potrebne izbacile smo iz naših torbi i povremeno ih ubacimo kada su nam baš potrebne, ali to nije toliko često. Sada su na prvom mestu urednost i efikasnost, kao i lakše pronalaženje stvari u torbi. Sada smo spremne za mini torbe i tašnice. Ove „bebe“ mogu da budu i „clutch“ torbe, a njihov delikatan kvalitet ih čini dovoljno elegantnim za recimo venčanje ili odlazak na romantičnu večeru.

Mi smo za vas izabrale nekoliko komada, pa pogledajte našu galeriju i inspirišite se, kako za ovu sezonu, tako i za sledeću…

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.