Mini-jelke idealno rješenje za mali stan

Iako većina nas teži da u svoj dom smjesti veliku novogodišnju jelku koja će dominirati prostorom i tako podstaći divan praznični ugođaj, nekada kvadratura stana to, nažalost, ne dopušta. Ipak, to nije razlog da u svom domu ne napravite čaroban praznični ugođaj i to uz pomoć divnog drvca koje ni po čemu ne zaostaje za nešto većom varijantom.

Minijaturne jelke izgledaju preslatko u svakom ambijentu i odlične su za novogodišnje ukrašavanje. Mogu stajati same, na policama, komodama, klaviru, stolu, te biti odlična dopuna ostalim dekorativnim elementima.

Novogodišnje mini-jelke veoma su praktičan i prije svega funkcionalan odabir za male stanove, ali, takođe, riječ je o detalju koji „podiže“ prostor te pruža dovoljno mogućnosti za kreativno izražavanje.

Shodno tome, ako ste do sada imali nedoumice u vezi s malenom jelkom, to više ne mora biti slučaj jer postoje sjajna i više nego atraktivna estetska rješenja kojima će ovakva jelka zasjati na najbolji mogući način.

Prije svega, mini-jelka mora biti na visini, pa je tako za nju idealno mjesto polica gdje stoji televizor, šank ili bilo koja druga povišena površina u vašem domu. Ono što najviše volimo kod spomenutih jelki definitivno je mogućnost zanimljivog dna, odnosno možete je staviti u pletenu korpu te tako postići neodoljiv osjećaj opuštenosti. Osim toga, mini-jelke vole i mini-kuglice, mašne i slične prigodne ukrase, a možete ih staviti u nešto većem broju kako biste postigli punoću.

Mini-jelke lako možete odnijeti i na najviše spratove zgrada bez lifta, ne padaju im iglice, ne morate brinuti hoće li vam stati u auto i nema muke s nasađivanjem na stalak te stane u svaki kutak vašeg stana, sobe… Ako je drvce iz prirode, nakon praznika ga možete presaditi na neko super mjesto i uživati u njemu još dugo godina.

Budući da je vrijeme kićenja jelki uveliko počelo, bilo da su velike ili male, dajte mašti na volju i ukrasite ih na način koji će tokom prazničnih dana, koje ćemo zbog pandemije virusa korona većinom provoditi u kući, oplemeniti vaš dom.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2021

Pročitaj →

Ženske ljubavne bajalice – moćna indijska magija

Pročitaj →

Važne lekcije za slobodnu ženu

Pročitaj →

Najbolji lek za kašalj

Pročitaj →

PRIČA O PJESMI ŠEMSE SULJAKOVIĆ

Pročitaj →

NIKOLINA PIŠEK OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU!

Pročitaj →

Neverovatno stilske i seksi asimetrične kožne suknje

Pročitaj →

Treba li uzmati bebu svaki put kad zaplače

Pročitaj →

Načini nege kože u 2021. godini

Pročitaj →

Neobičan nakit inspirisan prirodom

Pročitaj →

Pelen, biljka za vecno zdravlje

Pročitaj →

Ugodan i topao crno-bijeli dom

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.