Mina Vrbaški – Biografija

Mina Vrbaški je sa svojih svega 17 godina postala poznata kao ,,Mala koja je pokušala da zapečati sudbinu Šaka Polumente’’ i od tada ne prestaje da šokira javnost svojim skandaloznim ponašanjem.

Biografija
Nova starleta na našim prostorima, Mina Vrbaški, rođena je 9. marta 2000. godine u Novom Sadu, ali je narednih 13 godina provela u Inđiji, gde je završila osnovnu školu.

Kasnije se sa porodicom preselila u Beograd i upisala srednju dizajnersku školu, u kojoj je završila samo prvu godinu, pa je, zbog cele prašine oko skandala sa Šakom Polumentom, uz dozvolu majke, Ivane, pauzirala svoje školovanje i plan je da naredne godine polaže vanredno.

Mina je inače rasla bez oca, Nenada Pešuta, jer je on nju i njenu majku ostavio veoma rano, a njegovo ime čak ni ne stoji u njenoj krštenici. Njen biološki otac je, nakon svih skandala i ulaska njegove, tada još maloletne ćerke, angažovao i socijalnu službu, kako bi je izbavili iz kandži rijaliti programa i oduzeli od majke koja je navodno javno eksponira radi slave i novca.

Kao mlađa, Mina je bila aktivna sportistkinja i dete za primer. Bavila se odbojkom i igrala najpre za OK ,,Radnički’’, a posle i OK ,,Crvena zvezda’’, ali je sa odbojkom morala da prestane nakon ozbiljne povrede.

Svoju slavu Mina stiče sa 17 godina, kada na internetu procuri snimak Šaka Polumente, koji je navodno bio namenjen njoj i u kom se otkriva da su njih dvoje u emotivnoj i seksualnoj vezi.

Iako je Mina kasnije javno priznala da je sve to bila šarada i javno se izvinila Šaku, ljaga sa njenog imena nije sprana, te je i privatno i javno vređana i omalovažavanja, zbog čega je odlučila da uđe u ,,Zadrugu’’, kako bi javnosti pokazala ko je ona ustvari.

Reality
Tada još maloletna Mina Vrbaški je, uz dozvolu i potpis svoje majke Ivane, ušla u ,,Zadrugu 1’’, kako bi sprala ljagu sa svog imena, ali bezuspešno. Već u prvim danima po dolasku, Mina je preotela rijaliti dečka druge starlete Anđele Veštice, Nemanju Đerića, javnosti poznatijeg kao Đeksona.

Mina je inače bila iskreno zaljubljena u njega i rado bila intimna sa njim, ali je on ipak rekao kako je ona njegove signale u potpunosti pogrešno protumačila, jer je ona za njega ništa drugo do prolazna afera. Povređena ovakvom izjavom, Mina je pronašla dalje utehu u Tomi Paniću i pred kamerama ne prezala ni da pokaže svoje zadovoljstvo njegovim postojanjem u sv

Minin otac se, sa druge strane, obrušio na njenu majku, optužujući je da navodi ćerku na prostituciju i blud i javno je eksponira zarad lične dobiti i okrivila je za celokupan Minin način života, te u javnost izneo sav prljav veš koji je imao o svojoj bivšoj partnerki.

Nakon završetka ,,Zadruge 1’’, Mina se vratila kući ponižena, bez ispunjenog cilja, sa kojim je zapravo i ušla u ,,Zadrugu’’, odnosno, da skine ljagu sa svog imena. Umesto toga, Mina je nailazila na sve veće osude svog ponašanja, za koje je, ruku na srce, sama i bila kriva. Bez obzira na to, Mina je nastavila neko vreme da, i izvan rijalitija, izaziva skandale i puni tabloide svojim izjavama i ponašanjem, a podvrgla se i estetskoj operaciji, te ubrizgala silikone u usne.

Ipak, ubrzo nakon izlaska iz rijalitija, Mina je započela vezu sa Igorom Terzićem, sa kojim je još uvek zvanično u vezi. S obzirom na to da je do početka ove sezone ,,Zadruge’’ Mina već postala punoletna, mogla je i sama da uđe u rijaliti, bez dozvole svojih roditelja, što je ona i uradila.

Umesto da se ovog puta smiri i pokaže svetu da je napokon odrasla i shvatila svoje greške, ona je odmah po ulasku u ,,Zadrugu 2’’ prevarila svog trenutnog dečka, Igora Terzića, sa jednim manje poznatim takmičarem, Jovicom Putnikovićem. Iako se u početku pokajala zbog dela koje je učinila i uprljala kako svoje, tako i ime svog dečka, Mina je ubrzo odlučila da ipak nastavi romansu sa Jovicom.

Sada, iako u paralelnoj vezi sa Igorom i Jovicom, mlada starleta i dalje ne zna šta želi. Dok je Igor još uvek van rijalitija i od njega nema konkretnog glasa, ona čak i ne uživa sa Jovicom Putnikovićem, već ga uporno koristi, kako bi se jadala o svemu što je prošla sa Nemanjom Đerićem Đeksonom u prvoj sezoni ,,Zadruge’’ i njenim osećanjima prema njemu.

Čini se da je ostalo još mnogo toga što mlada starleta ima da ponudi vernim pratiocima ,,Zadruge’’, a na nama je samo da strpljivo čekamo i nećemo biti iznevereni.

Ime i prezime: Mina Vrbaški

Nadimak: Šakova maloletnica

Datum rođenja: 9. mart 2000. godine

Mesto rođenja: Novi Sad, Srbija

Zanimanje: Starleta, rijaliti učesnica

Facebook: https://www.facebook.com/minaofficiall/

Instagram: https://www.instagram.com/_mina.official__/

om životu.

Za to vreme, njena majka, Ivana, je pokušala da napravi skandal van rijalitija, kada je negirala da je potpisala dozvolu da njena maloletna ćerka uđe u ,,Zadrugu 1’’. Ipak, produkcijska kuća je imala sve crno na belo, jer su i sami bili svesni rizika koji bi preuzeli da su maloletnu devojku, bez dozvole staratelja, pustili da učestvuje u ovakvom rijalitiju.

 

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.