MILJANA USLOVILA PRODUKCIJU! Imala SUSRET sa Zolinom majkom i Sinišom! Isplivali DETALJI razgovora!

Iskreno o svemu.

Miljana Kulić se vratila u Belu kuću i u razgovoru sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom otkrila je da nije mogla da odradi abortus zbog bronhitisa, ali da će 25-og obaviti kiretažu jer nije sigurna da će beba biti zdrava zbog lekova koje je popila i zbog stresova kojima će biti izložena tokom boravka u Zadruzi.

Međutim, u razogovoru su Miljana i Marija Kulić otkrile Zoli o čemu su razgovarale sa Sinišom Kulić i Zolinom majkom Bosom uz prisustvu obezbeđenja.

– Tata mi je rekao šta god da odlučiš, uz tebe sam. Kaži tata koliko ga voli – obratila se Miljana Mariji.

– Pitao je jel smo ti kupili cigare. Rekoh nismo imali pare, kupili smo samo dve kutije – rekla je Marija, a onda nastavila o razgovoru sa Zolinom majkom Bosom:

– Sve je super, podržava vas. Super je žena – rekla je Marija

– Teško joj je mnogo, plakala je. Kaže da ti se u očima vidi da si tužan, da si se smejao zbog drugih ljudi, da te ona najbolje poznaje. Da se u potpunosti slaže i da joj je mnogo žao zbog ovoga, jedva čeka baka da postane. Rekla je da se ti i ja volimo, da je uz nas, da se ne svađamo i da budemo jedno uz drugo – rekla je Miljana

– Ja sam joj rekla da će ona da traži da ti vrati pare, da reši ugovor. Rekla je da se slaže da rijaliti nije za trudnoću. Rekla je da je nju isto tako ostavio muž i da u potpunosti razume Miljanu i da joj je mnogo žao zbog svega – dodala je Marija

Potom se Miljana pravdala da nije dobila informacie iz spoljnog sveta jer je uslov pred kiretažu imala da se vidi sa Zolinom majkom i svojim ocem, a da je to uradila u prisustvu obezbeđenja.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.