MILJANA NAPUSTILA ZADRUGU! Sva u SUZAMA PREKLINJALA „Ne radite mi to, UMREĆU!“ Reagovali DOKTORI!

Kriza!

Miljana Kulić je pre nekoliko dana na kratko napustila „Zadrugu“ kako bi otišla kod zubara i popravila kvar koji joj je stvarao bolove. Ona je navodno u stomatološkoj ordinaciji u Beogradu napravila pravi skandal, jer nije želela da dozvoli zubaru da joj da anesteziju.

– Kvar je bio veliki i morali su da joj daju anesteziju kako bi mogla da izdrži bol. Međutim, kada je videla injekciju, uznemirila se pa je počela da plače i da urla: „Umreću od te igle“ – tvrdi izvor koji se navodno našao na licu mesta. Zubar je potom pokušao da joj objasni da je to standardna rutina, kao i da neće osetiti bol ukoliko dobije anesteziju.

– Ubeđivali su je više od pola sata i objašnjavali da je to obična anestezija od koje će joj utrnuti živac i na taj način će lako podneti popravku zuba. Nije htela ni da čuje, već je sve vreme plačući govorila da to neće da uradi – nastavio je izvor za pomenuti medij i dodao:

– Na kraju je ipak poslšala zubare i popravka je prošla u najboljem redu. Ostala je još malo u ordinaciji dok anestezija nije prošla pa su je vratili u rijaliti.

Kako prenosi isti izvor, Miljana je nekoliko puta tokom učešća u rijalitiju spomenula da je, kako je sama rekla, pravi hipohondar.

– Ranije nisam bila psihički dobro i stalno sam mislila da će nešto da mi se desi. Bila sam pravi hipohondar. Uvek sam tripovala da mi se nešto dešava, a nije bilo ništa – priznala je ona.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.