MILJANA IMA TELEVIZOR!? Isplivao DOKAZ, Kulićeva ODALA sama sebe, ona PRATI ostale ZADRUGARE!

Ništa ne može da joj promakne!

Miljana Kulić je definitivno jedan od učesnika Zadruge koji čini se ima povlašćen položaj u odnosu na ostale zadrugare. Najpre, Miljana je toliko puta u ovoj sezoni napravila prekršaje, da nije ni kažnjena, a poslednji put kada je fizički nasrnula na Zolu i zamalo mu slomila nos, a za to je dobila kaznu ukidanje dvonedeljnog honorara.

Pored toba ona ima svoj apartman u kojem boravi zajedno sa majkom Marijom i sinom Željkom. Pre izvesnog vremena su iz ovih prostorija isplivale slike, gde se vidi da Marija jede hranu koja je dostavljena. Za Miljanu se spekulisalo i da ima telefon kojim se služi u Zadruzi, a danas je neko na osnovu njenog komentara, zaključio da ima i televizor.

– Dokaz da Miljan ima tv je definitivan, kaže: Mama, zanaš kako je fina i lepa Miličina sestra, a u vrtu nije bila“ – pisalo je u komentaru, a Miljana ovo ne bi mogla da zna osim ukoliko nema tv ili telefon da preko njega prati sve uživo.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.