MILIJANA USRED SVADBE POKUŠALA DA SE UBIJE? „Uzela NOŽ želeći sebi da presudi!“ A sve zbog OVOGA?!

Ovo joj nije prvi put?

Na svadbu Milijane Bogdanović i Milojka Božića pre dva dana nije došao niko od njegove rodbine, a sa Milijanine strane prisutna je bila jedino njena baka. Mladu je veoma pogodilo što njeni mama i tata nisu došli da budu uz nju na njen najvažniji dan, pa je u jednom trenutku kada su je stigle emocije, navodno htela i da se ubije, ali su je prijatelji odgovorili od takve ideje, kako tvrdi „Srpski telegraf“.

Naime, Milijana se, do poslednjeg trenutka nadala da će se u Milojkovom dvorištu pojaviti njeni roditelji, ali kako se to nije dogodilo, mlada je bila veoma nesrećna i više joj nije bilo do života.

– Milijana je znala da njeni roditelji ne podržavaju vezu sa Milojkom, međutim, mislila je da će oni na kraju popustiti i da će biti uz nju na dan svadbe. Sve vreme se tresla i gledala ka kapiji, ali oni se do kraja nisu pojavili. U jednom trenutku, kada je malo popila i kada su je stigle emocije, rekla je da je njen život promašen i da želi da se ubije, pa je sa nožem u rukama pokušala da izađe iz lokala, ali su je u tome sprečili najbolji prijatelji – priča izvor za „Srpski telegraf“ i dodaje da su Bogdanovićkini bliski ljudi jedva smirili i odgovorili od sulude ideje:

– Dok je pričala o ocu i majci, lila je suze i u jednom trenutku je uzela nož želeći sebi da presudi. Kukala je da je veoma nesrećna i da šta god uradi, njenim roditeljima ne odgovara. Mnogo je boli to što je se oni nje stide.

Navodno su joj prijatelji brže-bolje oteli nož iz ruke i sve vreme su je tešili i govorili da će na kraju sve biti dobro, te da će njeni prihvatiti Milojka za zeta. Nakon ovako jezive scene njeni bliski bili su navodno sve vreme uz nju, bukvalno je nisu ispuštali iz vida jer su se plašili da ne oduzme sebi život.

Iako je još mlada, Milijana je dosta toga prošla, pa je tako navodno zbog partnera koji ima 60 godina i svađe sa roditeljima već dva puta pre Milojka pokušala da se ubije. Mlada Bogdanovićka je sklona samopovređivanju, kako tvrdi njena komšinica koja je čitav život poznaje i koja je bila prisutna Milijaninim ispadima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.