MILIJANA UPOZNALA NOVOG DEČKA NA FEJSBUKU

Milijanu Bogdanović je javnost upoznala kao djevojku koja je bez pardona priznala da voli i po nekoliko decenija starije muškarce. Njen brak sa Milojkom Božićem je u postupku razvoda, a Milijana je našla drugog muškarca koji je učinio srećnom.

Milijana je zvanično potvrdila da je od večeras dio rijaliti programa “Parovi”, a onda otkrila i detalje veze sa novim muškarcem Milošem, nakon razvoda:

– Dobro je poznato da ja uvijek radim ono što volim. Za sada je za moj osmijeh na licu zaslužan Miloš. I da, ja sam kupila novi auto, ali još uvijek nisam u mogućnosti da ga vozim – rekla je Milijana

– To između nas se desilo sasvim slučajno. Vidjela sam njegovu fotografiju na Fejsbuku, poslala sam mu poruku i počeli smo da se viđamo. On je bio za to da ne izlazi u javnost, ali ja sam uspjela u svom, i izašle su fotografije na portalima – rekla je ona i dodala:

– Moji su prihvatili Miloša, mama i sestra mnogo bolje nego otac, ali više me to ne dotiče – rekla je ona.

– Još uvijek se Milojko i ja nismo razveli. Ročište je zakazano za 2. decembar, voljela bih da se to u što kraćem roku. Milojko je težak na materijalnim stvarima, tako da mu poklanjam sve – objasnila je Bogdanovićeva.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.