MILIJANA PRIZNALA: „Gledala sam u Milojka dok sam SPAVALA sa Žapcem“ ŠOK izjava PREVARENOG starca!

Auu!

Nakon burne noći ludačkog seksa Milijane Božić i Nemanje Stamatovića, ona je otkrila šta zaista oseća prema Žapcu i šta će raditi sa suprugom Milojkom Božićem.

– Moje emocije su potpuno iskrene, a što se njega tiče, zaista ne znam šta se dešava. To morate njega da pitate, a i ja bih voela da znam. Meni je naš seks bio baš lep i drago mi je što smo tuš-kabinu zamenili krevetom! Bilo mi je čudno zbog kamera, ali nije bilo loše. Sve bih ponovila – rekla je Milijana i dodala da je nekoliko puta u toku seksa pomislila na svog muža.

– Pa Milojko je ustajao nekoliko puta iz kreveta i onda sam se okrenula nekoliko puta da vidim šta se sa njim dešava. Preživeo je Milojko, biće on dobro – odgovorila je bez imalo srama Milijana.

Dok se Milojkova i dalje zakonita žena ni malo ne kaje, žabac se poverio svom drugu i otkrio kako se oseća posle vrele akcije.

– Prešao sam crvenu liniju i mi smo vodili ljubav kao svi normalni ljudi. To je bilo iz ljubavi i sve iskreno. Da je volim, volim je. Šta više da kažem? Ja sam i pre ulaska u rijaliti imao probleme sa ženom, to nema veze sa rijalitijem. Bolje je dobar razvod, nego loš brak. Između svega toga je ušla ova priča sa Milijanom – ispričao je Žabac i dodao da želi odmah da se razvede od supruge.

– Lud sam za ovom malom. Jedva čekam da svaku noć pravimo bebu i imamo seks. Kada se ona razvede od Milojka, ja ću joj napraviti bebu.

Milojko, koji je izbliza pratio akciju svoje žene i Žapca, izjavio je sledeće:

– Dobro sam, oni me stvarno ne zanimaju. Otišao sam u toalet i nisam hteo da ih gledam – rekao je Milojko i rekao da jedva čeka da se razvede, a ta njegova hladnokrvnost šokirla je mnoge.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.