MILIJANA PRIZNALA: Evo zašto joj roditelji nisu došli na svadbu – Podrazumevalo se, ALI… Tužna zbog toga

Mislila je da će doći

Kontroverzni par Milijana Bogdanović i Milojko Božić 7. septembra izgovorili su sudbonosno „DA“!

Veselju je prisustvovalo i nekoliko bivših cimera iz „Parova“, ali njeni roditelji se, nažalost, nisu pojavili.

Kako novopečena gospođa Božić ističe – oni su imali pravo da dođu ili ne dođu, ali je onda priznala da su joj, naravno, nedostajali.

– Nije to tuga… Šta su mi rekli? Mama mi je čestitala, sa tatom se nisam čula. Ne znam stvarno zašto nisu došli. Zato što je to njihovo pravo da dođu ili ne dođu. Njima sam poslala pozivnicu najnormalnije. Na pozivnici nije pisalo da moraju da dođu. Pa, podrazumevaju se mnoge stvari, ali… Naravno da su mi nedostajali na svadbi – objasnila je ona pa napomenula da sve sve vreme veselila i da nije uopšte plakala kao što se pisalo, niti da je pokušala da digne ruku na sebe.

– Ma, kakvi, molim vas – odmahnula je ona rukom i istakla da jedino što se promenilo otkako je izgovorila sudbonosno „da“ je to što sada nosi i burmu.

Selo Pilatovići kod Požege ovakvu svadbu, inače, još nije videlo! Trubači su bili kićeni dvohiljadarkama, mladenci su zajedn odočekivali goste, a bogata trpeza bilo je jedino što je uspevalo da zadrži narod od đuskanja.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.