Milica Todorović

Milica Todorović (Kruševac, 13. oktobar 1990) srpska je pevačica i glumica. Pobednica je drugog serijala Zvezde Granda. Pobedila je samo sa 14 godina, kao najmlađa učesnica. Na koktel CD-u iz 2005. godine našle su se pesme Uporedi me, Reci ja kao solo pesme i Jači pol, zajedno sa ostalim devojkama te sezone Zvezde Granda. Već 2006. snima pesmu Zašto cura sedi sama sa kojom prolazi u finale na Granvom festivalu, zatim snima duet sa reperom Dragonom Daj mi. U polufinalu Grandovog festivala 2008. nastupa sa pesmom SMS. Pošto je morala da sačeka da postane punoletna, prvi album je izdala tek sa 18 godina sa naslovnom numerom Pamtim ja. Početkom 2010-ih izdala je nekoliko singlova Sa bilo kim, Samo me zagrli, Sve je uzalud, Zbog tebe i Samo me pogledaj. Godine 2013. izdaje pesme Nema nazad, od kojih je pesma Tri čaše sa preko 40 miliona pregleda na Jutubu ostvarila veliki uspeh postavši najpopularnijija pevačica Zvezde Granda. Nakon toga je postigla još veći uspeh pesmom Moje zlato koju je izdala na leto 2014. u duetu sa MC Jankom beleži na Jutubu više od 80 miliona pregleda, što je stavlja na prvo mesto po pregledima u regiji. Na Grandovom festivalu 2014. osvojila je drugo mesto sa pesmom Konačna odluka. Trenutno je jedan od članova žirija u dečjoj emisiji Neki novi klinci zajedno sa Radom Manojlović, Banetom Mojičevićem i Milanom Topalovićem Topalkom.

Pored pevanja, Milica se bavila i glumom. Igrala je glavnu ulogu u Kusturičinoj operi Vreme Cigana, zajedno sa svojim kolegom Stevanom Anđelkovićem. Opera je premijerno izvedena u Francuskoj, u Parizu, u “Operi Bastilja”.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.