Milica Pavlović

Milica Pavlović (Ajnzideln, 11. avgust 1991) srpska je pevačica. Milica je rođena 11. avgusta. 1991. u Ajnzidelnu u Švajcarskoj. Živi sa babom i dedom u Gornjem Bunibrodu pored Leskovca. Kao mala, pevala je u horu i učestvovala na raznim takmičenjima. Godine 2010. nastupala je na Radijskom festivalu uz pesmu “Dođi”, koju je napisala Leontina Vukomanović.

Karijera

Pohađala je školu pop muzike Aleksandre Radović. Završila je srednju muzičku školu “Stanislav Binički” u Leskovcu, teoretski odsek. Poseduje i diplomu muzičkog saradnika. Završila je fakultet za kulturu i medije Megatrend, smer odnosi sa javnošću. Učestvovala je u sezoni 2011/12. Zvezda Granda. Prošla je u finale i osvojila osmo mesto. Snimila je prvu pesmu „Tango“.

Ta pesma na Jutjubu ima više od deset miliona pregleda i proglašena je za folk hit godine na dodeli nagrada u Hrvatskoj. Posle operacije u Švajcarskoj, Milica je snimila „Čili“, duet sa Dejanom Matićem. Imala je tešku saobraćajnu nesreću 2011. godine na putu iz Ciriha za Cug. Njen drug je izgubio kontrolu nad volanom i u punoj brzini udario u ivicu tunela. Pevačica je tada veoma teško povredila levu ruku i dva dana je ležala u bolnici pod lekovima, jer nijedan doktor isprva nije hteo da je operiše. U 2013. godini snima dve pesme, „Pakleni plan“ i „Seksi senjorita“, i za obe je snimljen visokobudžetni spot. Takođe, Milica je, kao i sve svetske zvezde, imala i scensku premijeru istih. Potom je izdala pesmu „Alibi“, za koju je snimila spot. Ni za ovu pesmu nije izostao scenski performans. U planu je bilo predstavljanje u 2013, ali to se dogodilo početkom 2014. godine. 23. Juna 2014, Milica je bez ikakve najave objavila četiri pesme predstavivši ih u formi spotova: „Milimetar“,„Dominacija“,„Dve po dve“ i „Alter ego“. Time je objavila album naziva „Govor tela“, koji je postigao veliki uspeh. Na ,,Oskaru popularnosti”, održanom u Hrvatskoj, Milica je osvojila nagradu za najbolji scenski nastup godine za pesmu Dominacija. Takođe, iste godine diplomirala je na fakultetu, tako da je 2014. godina predstavljala uspešnu godinu za Milicu. U aprilu 2015, izbacila je singl “Selfie” koji je predstavlja u malo drugačijem svetlu. U avgustu 2015, izbacila je pesmu “Demantujem”, a zatim početkom 2016. godine objavljuje singl La Fiesta i muzički spot.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.