MILICA KEMEZ JOŠ VOLI FILIPA ĐUKIĆA?! Kendi priznao zadrugaru – OVO JE RAZLOG zašto nisu zajedno?

Baš mu je krivo…

Stefan Kandić Kendi sedeo je sa Milanom Petkovićem u studiju iz kog se emituje radio „Amnezija“. Kendi je sve vreme pričao o odnosu sa Milicom Kemez, te je istakao koliko mu je bilo krivo što zadrugarka nije htela da bude sa njim u vezi.

– Ne postoji nijedan razlog, čak ni da sam bio loš prema njoj. Filip je predobar momak, ali je on ispao loš prema njoj. Nijednu lošu stvar nisam radio, čak joj nisam ni dobro radio, a kamoli loše, to je bio jedan od razloga zbog kog sam ga spomenuo. Ona je meni rekla da nije htela da legne sa mnom jer bi se desilo nešto. Ja kažem, koliko sam samo prilika imao da je poljubim, nego sam čekao da se osećamo slobodno da se poljubimo. Znao sam da je još zaljubljena u Filipa i zato nisam hteo ništa da radim – pričao je Kendi.

Milan je sve vreme sedeo i mirno slušao Stefana, kojem je očigledno, bilo baš krivo, zbog neuspele veze sa Milicom Kemez.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.