MILE IZ KRČADINA SKOVAO PLAN SA MARIJOM? Ulazi u „Zadrugu“ da RAZDVOJE Miljanu i Zolu? BORIĆE se za NJU!

Otkriveno?

Afera ko je zaista otac deteta Miljane Kulić potresa „Zadrugu“ ali i spoljni svet. Da li je to Lazar Čolić Zola, Bojan Tomović ili Mile Mirković iz Krčedina, danima se licititra. Mile iz Krčedina odlučio je da se oglasi beogradskim medijima i otkrije kada su on i Miljana imali odnose.

Poznanstvo Miljane i Mileta datira još od pre nekoliko godina, tokom njenog učešća u „Paroviam“. Nakon toga, ostali su u kontaktu, a pred njen ulazak u „Zadrugu“ videli su se, vooleli i sasvim moguće napravili bebu.

Kako je naveo Mile, on je krajm avgusta boravio kod Kulićevih u Nišu, a roditelji buduće majke Miljane prihvatili su Mileta kao svog.

– Marija me obožava, a ja ću uz Miksi biti šta god da odluči. Voleo bih da se dete rodi živo i zdravo, prihvatiću ga i tražiti DNK – tvrdi Mile i dodaje da je Zola maltretirao i ljubomorisao Kulićevoj.

– Nju je zola pitao u „Zadruzi“ da li je bila sa mnom i ona je priznala. Veliki je kockar, koji od Miljane traži samo pare. znao je za nas, video je naše poruke i stalno ju je kontrolisao. Zato se Miksi i ja nismo dopisivali, već smo se stalno čuli – kaže kuvar iz Krčedina i kaže da ima veće šanse od Zole.

– Sigurna sam da bi Marija, kada bi morala da bira između mene i Zole, izabrala mene. Ako ubedi ćerku da sam ja pravi čovek za nju, odlično! Svim silama ću se boriti da bude moja žena. Moja nesuđena tašta i ja borićemo se da je odvojimo od Zole. Živećemo u krčedinu i čuvati naše dete. Moja mama isto tako voli Miksi. Kajem se što je nisam poveo u Krčedin pre „Zadruge“, ne bi ni otišla kod Zole. Pričala mi je da hoće da uzme stan u Novom Sadu da bi bila blizu mene, da bi želela da živimo zajedno – kaže Mile.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.