Milan Popović otkrio detalje iz života Monike Horvat i Filipa Cara

Novinar i muzičar nije mogao da sluša laži

Novinar i muzičar Milan Popović oglasio se na svom Instagramu nakon što je Marko Đedović u rijalitju optužio Moniku i Filipa Cara da spavaju sa babama za novac i pljačkaju ih.

– Ovo za babe i pljačke je glupost. Monika jeste stomatolog, poznajem i nju i Filipa Cara. Bili su kod mene u spotu za pjesmu “Gazela”, vidjeli smo se pred ulazak u rijaliti. Namještaju im priče ovi što su po pet godina tamo iz ljubomore zato što su iz Hrvatske i imaju veliku podršku ljudi. Znam većinu učesnika svih sezona neki od njih prave čitave planove šta će raditi kako bi opstali, jer im je to jedini izvor prihoda u životu. Matora se namjerno zakačila za Moniku jer bez lezbo kombinacije niko ne bi obratio pažnju da Matora postoji, a honorar se mora zaraditi. Evo vam Monikina diploma kao dokaz da je stomatolog, a štale je čistila u Njemačkoj da zaradi svoje pare– napisao je Milan na svom Instagramu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.