MIKSI O POPULARNOM PEVAČU: Postao je musliman, zove se Amar! Vlada: On nije sektaš, on je obično G*VNO

Haos…

Vladimir Tomović je zaratio na društvenim mrežama sa Bojanom Tomovićem jer je čuo da ga je ogovarao, a potom mu izjavio saučešće kada mu je preminuo otac. Tokom ranih jutarnjih sati, nekolicina učesnika rijalitija „Zadruga 3“ se okupila u pabu, a Miljana Kulić je nekoliko pesama u nizu otpevala od upravo od ovog pevača, zbog čega je Vladimir odmah reagovao i zamolio je da prestane.

Kako Miljana nije poslušala svog cimera, već nastavila da peva, on je nastavio sa vređanjem ovog pevača.

– Miljana, dosta pesama od tog sektaša. Posle ću da budem tužen što sam rekao da je Bojan Tomović sektaš, e pa ponoviću još jednom – rekao je Tomović.

– Vladimire, on ima bipolarni poremećaj, pije 50 lekova, promenio je i veru, mnogo mu je teško – branila je Miljana Tomovića i između ostalog rekla kako je uzeo ime Amar.

– Povlačim reč, nije sektaš više, to je g*vno jedno – nastavljao je Vladimir.

Bojan, koji se do sada izjašnjavao kao agnostik, oglasio se ovim povodom na društvenim mrežama i poručio Tomoviću da će nastaviti da ga tužbi sudu, baš kao i Marka Janjuševića Janjuša koji se takođe nalazio u pabu, ali je ovoga puta odbio da komentariše o pevaču, iako ga je ranije spominjao na Instagramu.

– Miljanine „bajke“ neću da komentarišem, jer je vera intimna stvar. Ovo NN lice sa kačketom koje me psuje (aludira na Radeta Lazića koji se pridružio prozivkama, prim. aut.), takođe nije vredno komentara, ali ću se zato sa Vladimirkom i tzv. Janjušem videti na sudu, pa će košarkaš u pokušaju svaki evro koji zaradi u rijalitiju morati da „pokloni teškom sektašu“ , a Vladimirku nacionalistu, lično ja ću vratiti u zatvor, odakle nije trebalo nije da je puštaju, jer neko ko napadne decu i to samo zato što su iz Hrvatske je isključivo za ustanovu zatvorenog tipa – poručio je Bojan na Fejsbuku.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.