MIKI JE IVANA UBIO OD BATINA U RIJALITIJU! U Zadruzi 3 se ponovo sreću OČI U OČI? Evo šta pevač kaže o Đuričiću!

„On je svestan da je pogrešio…“

Pevač Ivan Gavrilović priznao je da je dobio primamljivu ponudu za učešće u rijalitiju „Zadruga“, te da je vrlo moguće da ćemo ga gledati u trećoj sezoni popularnog rijalitija.

Posebno je zanimljivo da se u medijima pojavila i informacija da će Miki Đuričić preostali deo svoje kazne kućnog pritvora odslužiti u rijalitiju. Ukoliko je ova informacija tačna, Ivan i Miki će se ponovo sresti oči u oči u rijalitiju.

To će biti naročito zanimljiv susret, budući da su njih dvojica svojevremeno imali vrlo ružan okršaj u rijalitiju Maldivi. Tada je, posle verbalnog sukoba, Miki pesnicom udario Ivana u glavu, za šta je kasnije odgovarao pred sudom.

– On je bio kažnjen, pre svega od strane produkcije, a posle je bio i osuđen. On se posle meni izvinjavao. To su neki trenuci kada čoveku padne klapna, padne mu mrak na oči. Tako da, ja nikada nisam imao nameru da mu se svetim. I ako uđe u Zadrugu… Šta sad… Ja mislim da tu svako treba da gleda svoja posla. Što se tiče mog mišljenja o Mikiju, mislim, svestan je on da je grešio. Ne možeš da udariš šamar ženi. Ali, nisam ja nikakav sudija. To su neke stvari koje ne smeš da dozvoliš sebi ni u privanom životu, a kamoli na televiziji – rekao je Ivan.
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.