MI NISMO ĐOGANI! Šta treba, da se skinem gola i ošišam na ćelavo?! Natalija Trik Fx neće više da ćuti!

Sve je rekla.

– Nata može da dođe i tenkom transporterom ovde ispred, nije nikakav problem. Rekla sam mu da bude ono što jeste, da je zanimljiv čovek, da mu ne trebaju te priče, da se svađa ako mu se svađa, da ne nokautira nekog, pa da ga izbace.

– Njih dvojica su odrasli zajedno ulaz do ulaza, đuskali su zajedno, posle toga više ne, nikakav kontakt, ćao ćao, ali nismo Đogani. Moram da naglasim da poštujem tu porodicu, da smo sarađivali s njima kao klinci, Đole nas je mnogo tome naučio, savetovao, bodrio. Tako da apsolutno protiv njihovog imena i prezimena nemam ništa.
– Ali mi smeta da ja, kao neko ko je 25 godina na estradi, da idem ulicom i kažu „evo ih Đogani“. A mislim stvarno, šta treba, da se skinem gola, ošišam na ćelavo da bih bila Natalija Trik Fx. Samo to nam je bilo što nam je ustvari smetalo. Inače ovako, što se tiče njih, poznanici, prijatelji, znamo se toliko godina. Jako smo zahvalni Đoganiju, Đoletu isključivo, jer on nas je uveo u sve ovo, mnogo nas je naučio, pokupio je Sanija, Gagija i Bakija iz peska, svako ima svoju karijeru, koliko toliko uspešnu – ispričala je Natalija.
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.