MESEC U VAGI

Vaša lekcija se sastoji u tome da naučite da budete pravedni na svim životnim područjima. Trebalo bi da se naučite da proporcionalno dajete i primate. Zbog sećanja iz prethodnog života u kome ste imali problema sa ljudima, posebno sa masom, niste savladali u potpunosti iskrene ljudske odnose. Iz tog razloga možete osećati odbojnost prema grupnom radu, i nepoverenje prema ljudima.

Da biste naučili da se socijalizujete, morate shvatiti da je neophodno dati, da bi se dobilo. Tipične greške koje čine oni koji naziru svoj karmički zadatak, sastoje se u nemogućnosti da se ta relacija pravilno oseni. U jednoj krajnosti, može se desiti da mnogo dajete, a pritom i ne tražite ništa za uzvrat, a u drugoj, da postanete potpuno neosetljivi za potrebe i želje drugih.

Konflikt sa pravilnom raspodelom emocija i energije, dolazi i otuda što ste u nekom od prošlih života bili izraženi induvidualac, a sad vam je teško kad se osećate zavisni od drugih. To nas vodi do sledećeg zadatka koji ste odabrali da naučite: ‘Zamolite nekoga da za vas obavi nešto što nije smrtni greh’. Mnogi od onih koji osećaju otpor pri traženju usluga, rizikuju da ih napuste prijatelji, jer će steći utisak da su nepotrebni. Morate dozvoliti drugima da budu aktivni deo vašeg života.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.