MESEC U OVNU

Ovaj položaj ukazuje na to da ste za vreme prethodnih inkarnacija bili previše zavisni od mišljenja drugih. Iz nekog razloga ste verovali da su drugi inteligentniji i sposobniji od vas, te je otuda prisutan osećaj inferiornosti koji po neki od Vas još uvek mogu osećati. Sad ste izabrali da budete istrajni i da imate dovoljno hrabrosti da branite sopstvena uverenja.

Moguće je da se još uvek sećate kako niste bili dovoljno voljeni, tako da osećate strah od tuđih reakcija i bitno vam je mišljenje drugih, pre svega o vama samima. Sa promenom ovakvih stavova, a uz pomoć lunarnog znaka Ovna koji nagoveštava borbenost i istrajnost, dolazi do napretka.

Takođe ste izabrali da naučite da budete nezavisni. Do sad niste umeli da radite odvojeno od drugih, niti ste podnosili usamljenost. U ovoj inkarnaciji, da biste bili srećni u bilo kom socijalnom kontaktu, neophodno je da prethodno naučite kako da budete sami. Neophodno je da ostvarite nekakav vid nezavisnosti, bilo da se on ogleda u radu ili izdvojenom životu.

Ukoliko još uvek niste pronašli vlastiti identitet, ustanovićete da vam je teško da stupite u odnos. Ako do toga dođe, može vam se desiti da postanete previše oslonjeni na ljude oko vas, što je svakako teži put za savladavanje lekcije koju ste izabrali.

Iz ranijih inkarnacija se sećate da ste tuđa mišljenja vrednovali više nego svoje. Ono što sad morate da savladate jeste – kako biti istrajan. Verovatno ste osetili da vam je ponekada teško da stvari privedete kraju. S tim u vezi trebalo bi da naučite sledeće: ne smete se plašiti pokušaja. Budući da smo sa određenim željama došli na svet, Viši princip nas postavlja u onakve situacije u kojima učimo da savladamo svoje karmičke lekcije.

Ljutnja Ovna, je ljutnja novog početka. U svakom početku postoji element nepoznatog. Morate verovati u sebe i biti istrajni u onome što započnete. Verovatno vam se ne jednom dogodilo da ostvarite prijateljstvo za koje se ispostavilo da je neiskreno, ili da se zaposlite u preduzeću koje je pred bankrotstvom. To su situacije koje vas mogu prilično izbaciti iz ravnoteže, ali je bitno da shvatite da je ispravno da činite upravo ono što biste želeli.

Svojevremeno ste izbegavali svaku konfrotaciju. Sad znate da nije ispravno odustajati samo zato što neko želi isto što i vi. Možda još uvek osećate veliki strah od gubitka, što vas sprečava da stupite u akciju.

Na dobrom ste putu ukoliko ustanovite šta biste želeli, a za to je potrebno da imate dovoljno samopouzdanja da krenete u akciju bez straha od borbe i tuđih reakcija. Kad budete razvili ovakve stavove, biće malo toga što nećete moći da učinite.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.