Merkur u Škorpionu (Tranzitni)

Poboljšajte vaš seksualni život i čuvajte tajne dok Merkur boravi u Škorpionu

Puno je romantičnih i skrivenih avantura! Merkur u Škorpionu voli da drži stvari pod tepihom, i najveći je prevarant planeti, u ovom trenutku je jako emotivno nastrojen, i to traje do 6.12. To je i period kada će vam i mnoge stvari izmaći jer su plod svojih fantazija o sebi, a s cciljem i željom da vam bude bolje. Biće problema jer je iskrenost vrlo važna za zdravo partnerstvo – ali i za toplotu odnosa, i aktivnosti vezane za seksualni život!

Merkur upravlja komunikacijama – verbalno i pisano i govorom tela. Kada je u Škorpionu , u znaku tajni, Merkur se kreće neuobičajeno mirno. Ako ste navikli na poslovne tračeve, odjednom je sve zaćitalo – stalo. Pluton, planeta transformacije, vlada Škorpionom, znak je ne samo tajne, već seksa u pozitivnom smislu jer generalno nagoni čoveka u tom smeru. Kada se te dve planete u blizini, tvoj život postaje fantazija ili fantaziraš da ideš na mesta na kojima se retko ko usuđuje i da istražuje.

Možda niste mogli a da ne primetite da novi momak u vašoj blizini ima prekrasne plave oči? E to sada vam neće promaći. Možda neki drugi ili druga vam prilazi pogledom i namerama za nekim od slatkih flertova. To su bezazlene avanture, jer služi samo za hranjenje elemenata vašeg uma u vašem svetu mašte, čak i ako ste u vezi.

Trebate li reći vašim prijateljima o svojim „nevinim“ željama? Ne, ne treba, ali Merkur u Škorpionu će vam to priuštiti i nećete ni shvatiti kakvu ste glupost možda počinili – odavši neku tajnu koja može da se izrodi…

Predlažem vam da svoje tajne želje sada zadržite u privatnim sferama – one su ipak samo plod vaše mašte i fikcija, nekih neosnovanih želja, a najverovatnije su plod neke osvete ili vaše osvetoljubivosti ili sklonosti flertovanju. Samohvala vam je sada najmanje potrebna – pre možda neki dobar savet. U stvari, te maštarije su pokazatelji potrebe za povećanjem libida i poboljšanja vašeg seksualnog života. Smešno je to što ste s nekim, a mislite o nekom drugom. Smešno jeste nekome sa strane ali vaše želje to sada ne prihvataju zdravorazumski – već nagonski.

Deo vas može da oseća kako je iskrenost najbolja, možda jedina, politika. To bi moglo biti istina ako je vaš mali flert otišao dalje, ili ako osećate da je on pretnja za vaše partnerstvo. Možda ćete pokrenuti razgovore u tom slislu i zavisno od načina kako to prihvata partner – vi ćete odlučiti kako dalje. Ali dalje nema! Nema, kada je to samo zabava, prolazna misao. Pa, zašto je ne zadržati samo za sebe i uživati u svojim mislima jer će proći – a šta posle.

Merkur (vi) u Škorpionu malo ne misli o posledicama!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.