MC Damiro – Biografija

Poznati bosanski muzičar MC Damiro, postao je još jedan od novih učesnika reality formata „Zadruga 2“, te je učestvovao i u popularnoj prvoj sezoni ovog reality formata, a u javnosti je manje poznat kao muzičar.

Iako rođen je u Bosni, dugi niz godina živeo i radio u Švedskoj, a osim što je snimio duetsku pesmu sa starletom Stanijom Dobrojević, sa kojom se odmah po svom ulasku u „Imaginarijum“ sukobio, te su pale teške reči i uvrede, ovaj muzičar se i u prvoj sezoni pomenute „Zadruge“, odmah po svom izlasku putem društvenih mreža „zamerio“ i Luni Đogani i njenoj majci Anabeli Atijas.

Pogledajmo za početak njegovu biografiju.

MC Damiro – biografija
Kako je ranije napomenuto, poznati MC je rođen u Bosni i Hercegovini u Zvorniku, kao Damir Karaosmanović, a već 1996. godine se preselio u švedski grad Malme gde ima svoj studio i gde je godinama radio i nastupao pa je zato na našim prostorima njegova muzička karijera manje znana.

Sa svojih 16 godina je MC Damiro imao kompletno spreman CD koji je ponudio izdvačkoj kući u Švedskoj, te je tada prevaren i materijal mu nikada nije objavljen, te je on tada doneo odluku da svoj rad predstavi putem kanala na „YouTub“-u, te je počeo na taj način da zarađuje i da u isti mah radi ono što najviše voli, a to je muzika.

Manje je poznato da je Damiro u Švedskoj snimao i sa ocem jednog od najpoznatijih fudbalera današnjice, Zlatana Ibrahimovića, muzičarem Šefikom Ibrahimovićem, koji je sa njim sarađivao i radio album u njegovom muzičkom studiju u Malmeu.

Kao svoj osnovni motiv za ulazak i u prvu i u aktuelnu drugu sezonu reality programa „Zadruga“, MC Damiro je naveo da u tome vidi priliku da sebe promoviše kao muzičara, a njegove do sada i najpoznatije numere su pesme „Kao iz bajke“ i „Volim te više od sebe“.

MC Damiro – „Zadruga 1“ i „Zadruga 2“
Iako je u prvoj sezoni „Zadruge“, MC Damiro diskvalifikovan jer je preskočio ogradu i pobegao, on je „stigao“ da se tada sukobi sa Jelenom Golubović, te je podržao Macu Diskreciju, a kako je blogerka Luna Đogani poznatog muzičara nazvala narkomanom, on je najpre došao u sukob sa njenom majkom Anabelom Atijas, da bi se posvađao i sa Lunom kada je ona izašla iz „Zadruge 1“.

Pored ostalih navedenih motiva za svoj ulazak u „Zadrugu 2“, Damiro je naveo i potrebu da raščisti i „sredi račune“ sa Lunom Đogani, ali se desilo to da se odmah sukobio sa starletom Stanijom Dobrojević, sa kojom ima duetsku numeru „Šta te to loži“, ali su brojni ukućani stali na stranu prelepe starlete, i napali Damira, te ga kasnije u jednoj situaciji čak optužili da im krade hranu i novac za namirnice.

Muzičar je pomenute optužbe vrlo teško podneo, te je poželeo da izađe iz reality programa, ali je od te namere ipak na kraju odustao, kada mu je ispunjena želja da dobije sliku svoje ćerkice koju ima i za koju je veoma vezan.

Nakon konflikta sa Stanijom, došlo je i do sukoba MC Damira i blogerke Lune Đogani, koja ga je gađala flašom, te je muzičar morao da ide na ušivanje rane na čelu, a brojni ukućani su Damira okarakterisali kao veoma nezgodnog i konfliktnog, posebno kada je u alkoholisanom stanju, kao i osobu koja pokušava da bude „žrtva“ u svakoj situaciji, a uvek prvi počinje druge da napada i da i provocira.

Muzička karijera MC Damira
U svojoj dosadašnjoj muzičkoj karijeri je MC Damiro snimio pomenute numere „Volim te više od sebe“ i „Kao iz bajke“, te je ostvario saradnju sa Stanijom Dobrojević u pesmi „Šta te to loži“; sa Kexi „Kada nekog voliš“; sa Kexi i sa DJ Bellagiom „Ferari, dijamanti“, kao i solo numeru iz 2017. godine „Moj san“, te duet sa Natašom Moskovom „What’s up“.

Damiro je sarađivao sa „Pinkovom zvezdom“ Tamarom Radmilović na njenom novom albumu i sa njom je uradio čak osam pesama, koje ona uskoro treba da promoviše, i već je za tri numere snimila i muzičke spotove, a ona je istakla kako je MC Damiro veoma dobra i pozitivna osoba i da pokušava da dobije starateljstvo nad svojom ćerkom, te da je u „Zadruzi 2“ kako bi svima pak i pokazao koliko je kao osoba dobar i koliko je talentovan muzičar.

Poznati muzičar MC Damiro je pred sam ulazak u reality program, izjavio da uveliko radi na svom najnovijem albumu i da ima izvanredan tim saradnika, koji su radili albume Severini Kojić i MC Janku, i da očekuje veliki uspeh kada se sve što je planirao i realizuje po njegovom izlasku iz „Zadruge 2“.

Ime i Prezime: Damir Karaosmanović (umetničko ime MC Damiro)

Nadimak: Damiro; „mladi princ“; Kralj

Datum i mesto rođenja: Zvornik, Bosna i Hercegovina

Zanimanje: muzičar; MC

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.