Maska za dubinsko čišćenje lica

Kada kažemo „dubinsko čišćenje lica“, odmah pomislimo na kozmetičara. Tretman koji se radi u salonu, i vi možete napraviti kod kuće, bez imalo muke

Maska za dubinsko čišćenje lica se nanosi na lice koje ste prije toga naparili.

Prokuvajte vodu, pa lonac ili šerpu stavite na stabilnu površinu. Od 5 do 8 minuta treba da budete nad njom, tako da je veoma važno da vam položaj u kom stojite ili sjedite ne bude neprijatan. Kada parite lice, peškir treba da vam pokrije glavu i da pada preko posude, kako bi para od vode direktno ulazila u vašu kožu. Na ovaj način vi ćete otvoriti pore, a potom ćete moći da ih očistite.

Maska za čišćenje od sode bikarbone
Soda bikarbona se upotrebljava u razne svhe, ali kada je riječ o kozmetici, ona zauzima počasno mjesto na našim policama. Soda bikarbona vratiće koži pH balans i ravnotežu koja joj je potrebna, kako bi bila zdrava.

Idealna maska za dubinsko čišćenje lica jeste soda bikarbona u kombinaciji sa kokosovim uljem.

Kokosovo ulje za lice utiče na sve probleme koji mogu da nastanu na koži. Ako imate podočnjake, bore, akne, ulje od kokosa biće rješenje koje ćete obožavati. Ono se na mirišljav i blag način bori sa upalama na licu, sa infekcijama i bakterijama.

Kokosovo ulje je mnogo nježnije od sode bikarbone, ali ono je dovoljno moćno da umiri, hidrira i da nahrani naše lice. Kada se ova dva sastojka pomiješaju, dobijamo masku koja je idealna za dubinsko čišćenje lica.

Jedna kašika kokosovog ulja i pola kašike sode i vaša maska je spremna za nanošenje. Masku stavite na lice koje je bilo pod parom, jer je ono sada spremno da ga očistite i nahranite. Desetak minuta držite ovu masku na licu, a zatim isprerite.

Već poslije prvog nanošenja, vidjećete kako će vam koža biti meka, glatka i prijatna na dodir. Osjetićete kako je čista i blistava.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.