Mars u Lavu

Mars u Lavu je energičan, samouveren i pun sebe. On ima potrebu da bude u svemu prvi, da bude uvek u pravu i komanduje drugima. Mars u Lavu ima potrebu da skrene pažnju na sebe a to će nekad postizati teatralnim, razmetljivim i egoističkim ponašanjem. Ambiciozan je, ali često preteruje. Voli da se takmiči i da pobeđuje. Ako znamo da znak Lava predstavlja predsednika, ljude na vlasti, policiju, šefove i sve vrste autoriteta, a Mars – posao, rad, akciju, rat, bes, ljutnju i muški princip, onda možete sami povezati šta možemo da očekujemo u ovom periodu – borbu za vlast i autoritet, više angažovanosti policije, agresivniji i dominantniji nastup šefova i autoriteta iili predsednika…

Ovo je period borbe za vlast i želja za dokazivanjem, zato će Mars u Lavu želeti borbu ako bude uvređen, jer je sad ovo već nešto lično. Ako je u pitanju čast, Mars u Lavu, kreće u akciju, u rat.

Zemlje koje su smatrane za svetske sile, imaće potrebu da se dokazuju, prepucavaju i ratuju. Zato sve vojne pretnje u ovom periodu mogu biti ostvarene, a ratove će pokretati ljudi na vlasti, tj. predsednici. Svi smatraju da su bolji jedni od drugih i to će biti povod za obračun i dokazivanje. U ratu (Mars) započetom u ovom periodu učestvovaće najbolji i najjači, što su osobine znaka Lava (najbolji). Ipak, pobednik može da bude samo jedan, te sve dok Mars bude prolazio kroz znak Lava, ne može biti nerešenih rezultata ili pat pozicije. Mars u Lavu ulaže svoj maksimum da bi ostvario pobedu, da bi bio prvi.

Ovo je dobar period da počnete da se bavite sportom, posebno ako ste muškarac.

Mars u Lavu voli život, provod, zabavu, flert, udvaranja, ljubav i popularnost. Žudi za uzdasima suprotnog pola, koje posle lako osvaja. Muškarci će u ovom periodu dosta više vremena provoditi po kafićima, kafanama, tj. u provodu, pokazujuću svoj šarm kroz samouverenost i muški pricnip za kojim dame lude. Osim toga, Mars u Lavu, nateraće čak i povučenijeg muškarca da lakše priđe devojci i osvoji je. Mars će krajem avgusta i početkom septembra biti u konjunkciji sa Venerom što će doneti puno susreta između suprotnog pola, a neki od njih će biti veoma strastveni. Obe strane, zbog tranzita u Lavu, želeće da se pokažu u najboljem svetlu. Ovo je period kada možete pronaći partnera dostojnog sebe.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.