Mars trigon Uran daje kreativna otkrića

Kreativna otkrića su pred nama samo ih tzreba prepoznati je je Mars u Strijelcu u trigonu sa Uranom. Sve je spremno za spektakularan napredak? Ove nedelje zviezde nam daju svoja leđa – možemo se osloniti na njih. Mars, planeta akcije i strasti, je u lepom aspektu s Uranom, planetom iznenađenje, 4. oktobra vaše ideje mogu vam pasti iz vedra neba, biće tu svega, ali sigurno će biti briljantnih. Ova energična akcija desiće se posljednjeg vikenda u septembru.

Budući da je Mars u Strejelcu, trenutno je i planeta slobode i pustolovine, nezavisnosti i nekonformizma. Važno je sada naći ravnotežu između slušanja svojih ideja i svoje filozofije, tj. izražavanja svojg sirovog genija i onoga što će vam uputiti svemir. Naravno da je ono što vi mislite sada manje važno i takoreći nekorisno jer se oslanja na vaše lične stavove i potrebe, a svemir traži mnogo mnogo više i pruža vam skoro sve. Samo treba primiti tu poruku – tj. otvoriti se!

Vi možda želite precrtati sve na svoju ruku, i učinite nešto radikalno, ali ako krenete u takav posao, sada svemir ne podržava To. Možda ćete morati spasavati svoje planove i ostavljati za posle. Zato se ne zalećite. Barem vi ćete imati energije da ostanete do kasno na posao ili u kući u fotelji i razmišljati – i ako je tako – kosmos može uzrokovati nesanicu zbog stimulacije mozga radi prijema informacija.

JER GENIJALNE IDEJE SU PRED VAMA!

Ako ste slobodni, možete se potpuno potpuno prepustiti novim poslovima, i to, što veći to bolje.

Ovo je jedan od najboljih uticaja u ovoj godini za one koji rade za sebe. Vlasnici malih firmi i kreativci će razviti neke briljantne strategije sada. S Uranom u Ovnu, znak je da moramo biti prvi, da ćete želite da pokrene nešto novo. Ali ako je to na nivou opštedruštvenog, onda još bolje.

Možda imate fantastičnu ideju za novu aplikaciju, posao, strategije da se vaše poslovanje popne na sledeću stepenicu, ili imate ideju kao spasiti svijet – uspećete? Dovoljno je da samo učinite mali koraqk i sve će se namestiti u tom smislu.

I Ovan i Strelac su znakovi požara, vatreni, poznati po svojoj kreativnoj snazi i razigranosti. Ta energija usmerena na rad biće iskorišćena maksimalno i daće punu prednost. Nemojte dozvoliti sebi da izgubite ovu neverovatnu mogućnost uspeha.

Inovacije i uspešne realizacije su ključne upravo sada!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.