Mars i Natalni Neptun

Mars konjunkcija Neptun

Vaš pristup u životu je neobičan i indirektan. Imate jednostavan, simpatičan šarm, ali to može biti Vaša negativna osobina, ako niste oprezni!

Mars sekstil Neptun

Vi točno znate šzo treba dati, a što uzeti od života. Osjetljivi ste na potrebe drugih. Sve što će koristiti društvu kao cjelini ima vaše odobrenje. Vi nalazite zadovoljstvo zadovoljstvo u karijeri koji Vam omogućuje da dodirujete živote drugih.

Mars kvadrat Neptun

Vi imate poteškoća vjerovati u svoju sposobnost da radite na direktan način. Također, Vi ne ističete ono što želite, ili dio Vas ne smatra da to zaslužuje zbog osnovnog nedostatka samopouzdanja. Vi se bojite odbijanja i kritike, a često koriste zaobilaznice da uradite ono što želite.

Mars trigon Neptun

Vi ste vrlo perceptivni i možete lako otkriti neiskrenost u drugima. Zato što ste ljubazni i suosjećajni, ljudi dolaze do Vas sa svojim problemima, a Vi uvijek imate uho za pacijenta. Vi znate kako uravnotežiti svoje potrebe, duhovni rast i fizička postignuća i obično možete upravljati s tim istovremeno.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.