Mars i Natalna Venera

Mars konjunkcija Venera

ovaj tranzit nagovještava naglašene mogućnosti za češće razmjenjivanje nježnih, romantičnih i strastvenih osjećaja u ljubavnoj vezi ili braku. Ukoliko ste pak sami, u ovom razdoblju može Vam se lako dogoditi zanimljiva ljubavna avantura i / ili ljubav na prvi pogled (ukoliko ste skloni zaljubljivanju na prvi pogled).

Mars sekstil Venera

ovaj tranzit ukazuje na pojačanu potrebu za otvorenim ispoljavanjem strasti i nježnosti u ljubavi. Također, ovaj tranzit potpomaže bolje ispunjenje Vaših očekivanja na ljubavnom i financijskom planu.

Mars kvadrat Venera

trajanje ovog tranzita nerijetko obilježava postojanje izraženije opasnosti od javljanja većih nesporazuma u komunikaciji s voljenom osobom kao i od javljanja neslaganja po pitanju vaših želja, potreba i planova vezanih za ljubav. Treba biti na dodatnom oprezu u cilju izbjegavanja produbljivanja raznih problema koji bi lako mogli dovesti i do raskida ljubavne veze odnosno braka.

Mars trigon Venera

ovaj tranzit usamljenima nagovještava mogućnosti za novu ljubavnu sreću odnosno za upoznavanje i za ulazak u ljubavnu vezu. Za one koji su već u vezi, ovaj period može biti povoljan za ozvaničenje ljubavne veze u vidu braka tj. u ovom razdoblju šanse su veće za ulazak u brak.

Mars opozicija Venera

za vrijeme trajanja ovog tranzita može biti naglašena izraženija opasnost od impulsivnijih i brzopletijih reakcija na polju ljubavi, pa bi Vam se lako moglo dogoditi da uđete u neke vrlo konfliktne situacije i da svojim neodgovarajućim ponašanjem bespotrebno izazivate napete situacije što može izazvati veću disharmoniju u ljubavi i može izazvati emotivno udaljavanje od Vaše voljene osobe.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.