Mars i Medium Coeli

Mars konjunkcija Medium Coeli

Ove osobe imaju energiju, rade na svojim ciljevima i uspjeh postižu zahvaljujući svojoj borbenosti, preduzimljivosti i pionirskom duhu.

Mars sekstil/trigon Medium Coeli

Osoba lako preuzima inicijativu, borbena je, ima jaku volju i sasvim solidan uspjeh u karijeri, jer se zna izboriti za svoje ciljeve.

Mars kvadrat Medium Coeli

Mnogo dinamike i truda u službi ambicije, ali ih drugi ne prihvaćaju ili ne razumiju, a naročito ne na poslovnom planu. Napori ne urode plodom odmah, ili osoba ima teškoće pomiriti se s nekom vrstom poraza, odatle tenzije. Možda će osoba biti prisiljena naglo promeniti posao, ako joj prethodno zanimanje nije omogućavalo dovoljno slobode. Osoba mora naučiti pronaći ravnotežu između ambicija i prihvatiti činjenicu da vrijeme mora proći kako bi se realizovale ambicije.

Mars opozicija Medium Coeli

Ovdje vidimo ncijative koje nalaze na neodobravanje, impulzivnost, pobunu, ali utjecaj obitelji je velik i može kočiti uspjeh osobe s ovim aspektom.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.