Marko Petrušević – Biografija

Mladi Marko Petrušević je postao poznat kao takmičar „Pinkovih zvezda“, te je sada i učesnik reality programa „Zadruga 2“, a njegov otac je poznati komičar i glumac Branislav Petrušević poznatiji po nadimku Petrući.

U nastavku saznajte više o Markovoj biografiji.

Marko Petrušević – biografija
Marko je kako je i napomenuto sin Branislava Petruševića Petrućija, poznatog komičara i rođen je u Beogradu, a pre dve godine je učestvovao u takmičenju „Pinkove zvezde“, gde je oduševio žiri svojim talentom.

Mladić je tada u muzičkom takmičenju rekao da ga otac podržava jer zna da ne namerava da se ozbiljno posveti pevačkoj karijeri, te je pokazao i da je duhovit na poznatog oca, a za sebe ističe da voli i da popije i da se potuče, te da mu je otac pred ulazak u „Zadrugu 2“ dao nekoliko važnih saveta, ali ga je pre svega zamolio da pazi kako se ponaša i šta priča kako ne bi obrukao porodicu.

Kao svoj motiv za ulazak u reality, Marko Petrušević je naveo da je odluka došla iznenada jer on voli sve da proba u životu, te iako je pobrao sve simpatije u pevačkom takmičenju dve godine pre ulaska u „Zadrugu 2“, on kaže da ne namerava da po svaku cenu postane poznati pevač, mada voli muziku i da su mu u žiriju velike zvezde savetovale da počne profesionalno da peva i da se muzički usavršava.

Mladi Marko je ponosan što je od oca nasledio talenat za imitaciju, te ne isključuje mogućnost da se jednoga dana oproba i kao glumac, i ističe da ga Petrući najpre nije podržao u odluci da postane reality takmičar, ali da je na kraju popustio, te da ga je zamolio da se potrudi da previše ne pije i da se ne svađa i fizički ne obračunava sa ostalim ukućanima, jer je sklon raznim veoma ekscesnim situacijama još od tinejdžerskih dana.

Sada ćemo saznati kako se Marko snalazio u rijalitiju.

Marko Petrušević – od pevačkog talenta u „Pinkovim zvezdama“ do reality takmičara
Za sebe mladi Marko Petrušević ističe da je vrlo iskren i dobar drug, ali da je jako „kratkog fitilja“ i da je temperamentan, te i da olako plane i kaže ili uradi ono što ne misli, te da se posle pokaje, ali je i naglasio da je vrlo i „nezgodan“ posebno kada popije i da nije preporučljivo da se ostali učesnici sa njim „kače“ i sukobljavaju.

Iako ne tako rado govori o privatnom životu, Marko je istakao da ima devojku koju ne bi prevario u „Zadruzi 2“, te da nema nikakve šanse da on bude kao Luna Đogani u prvoj sezoni istog reality programa, tako da u tom kontekstu jeste veliki karakter i poštuje osobu sa kojom je u vezi.

Jedna od najsmešnijih situacija se dogodila kada je temperamentna Nišlijka Miljana Kulić u toku razgovora sa Markom njega pitala da li misli da je ona lepa, te kada je on odgovorio da jeste i da voli malo „popunjenije devojke“, te da je dovoljno da smrša još oko četri kilograma, ona je bila toliko ushićena da mu se približila kao da želi da ga poljubi, posle čega je on ustuknuo i rekao joj da ima devojku, pa je situacija ispala i više nego komična.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.