Marko i Luna u “Parovima”?

Produkcija, navodno, nudi veliku cifru

Hepi televizija želi po svaku cenu da dovede Lunu Đogani i Marka Miljkovića u rijaliti “Parovi”! Producenti ovog šoua nude im čak 300.000 eura da uđu u luksuznu vilu.Kada su vidjeli da Đoganijeva i Miljković u nedelju uveče nisu ušli u “Zadrugu”, odlučili su da im daju nepristojnu ponudu.Ljudi sa Hepija su do posljednjeg momenta mislili da će Luna po četvrti put uđi u Pinkov rijaliti. Kada su shvatili da “ružičasta televizija” ima drugačije planove za ovu sezonu, rješili su da oni pozovu Đoganijevu.

Već tri godine ona diže rejtinge, ima veliki broj obožavalaca, pa vjeruju da će to biti pun pogodak za njihov rijaliti.Oni mogu da biraju kada će ući u rijaliti. Ostali bi samo šest mjeseci i to za nevjerovatnih 300.000 eura. Za razliku od ostalih, imali bi mogućnost da dobiju više poziva sa porodicom, kao i posebnu sobu u kojoj bi spavali. Ne bi morali ujutru rano da ustaju, a kamere ih ne bi snimale dok su u toaletu, ističe izvor blizak produkciji.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.