Marko Đurovski

Marko Đurovski je poznat mnogima zbog svojih pesama, ali i vođenja emisije na televiziji Pink gde je voditelj realiti šoa „Telefon“. Ovaj poznati reper je još jedna zvezda koja je učestvovala u realiti šou Farma.

Marko Đurovski je rođen 27. septembra 1983. godine u Beogradu. Tokom svog školovanja završio je gimaziju u Beogradu, a posle toga je krenuo na univerzitet Braća Karić.

Muzikom se počeo baviti 1998. godine, a 2008. godine je objavio prvi album za City Records. Mladi pevač je rešio da ne bi bilo loše da se okuša u realiti šou Farma baš kao i ostale zvezde.

Reper Marko je tokom boravka na Farmi prevario svoju devojku Mariju, ali ona je rešila da mu sve oprosti pa se tako slavni par i venčao. Devojka Marija je javnosti postala poznata kada je Marko bio na Farmi gde se celo vreme ljubio sa manekenkom Sandrom Obradović.

Da se nešto između njih dešava postalo je očigledno svima pa tako i njegovoj devojci Marijani koja je rešila da ga ostavi čim izađe van. Ali za Marka je usledila druga šansa jer mu se Marija vratila dok je manekenka Sandra ostala bez njega, ali i tadašnjeg momka.

Reper ima nekoliko popularnih pesama kao što su: „Trebaš mi“, „Lažna devojka“, „Da li znaš“, „Moja ljubavi“, „Reci mi šta osećaš“, „Da li si prestala da voliš me“…

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.