MARINKOVIĆ OČAJAN: Došao u emisiju u RASTROJSTVU! Ponovo RASKIDA sa Jelenom – i rođena SESTRA mu rastura vezu!

Velika svađa!

Ivan Marinković gostovao je u kući „Novajlija“, u vidno lošem raspoloženju, te je objasnio da stvari između njega i njegove izabranice, Jelene Ilić, ponovo ne stoje baš najbolje.

– Desilo se to da smo Jelena Ilić i ja opet u svađi, ne baš maloj, nego velikoj. Nisam došao da bih patetisao, samo govorim da prolazim kroz teške trenutke sa svojom verenicom. Ne znam kako će to da se završi, u narednih nekoliko dana može svašta da se desi – rekao je Ivan.

– Proveli smo mnoge lepe trenutke, ali eto, dešavaju se nepredvidive stvari. Kad se nađeš pred tako nečim, nema iskustva koje godine donose. Volim je, i dalje volim tu ženu, trpim sve zbog ljubavi – objasnio je Ivan.

Njegovi bivši cimeri iz luksuzne vile „Parova“, Vuk Đuričić i Aleksandar Požgaj izrazili su svoju zabrinutost.

 Možda postoji neka crna magija tu, između vas – rekao je Vuk.

– Nisam pre verovao u to, mada sam znao osobe koje se bave tim, ali sada počinjem da mislim da jeste zaista stvarno – odvratio je Ivan, koji je u jednom trenutku rekao čak i da sumnja da mu je Vesna Rivas bacila crnu magiju i da će sada morati da se pozabavi belom magijom, prvi put u životu.

Ipak, Ivan je otkrio i daleko „običnijim“ smetnjama u njegovoj vezi sa Jelenom, a reč je o porukama Ivanove obožavateljke koje je njegova sestra pokazala Jeleni.

– Imao sam tu nesreću da se ta grupa koja me je pratila godinama, „Šmekeri“, raspadne. Pre toga je jedna Jovana, koja je bila članica te grupe, izmišljala da mi je devojka i da se znamo, a ja ne znam ko je ta osoba. Dopisivao sam se sa njom skoro, baš oko grupe i to je došlo do Jelene. Moja sestra se, na primer, zaigrala rijalitija, ona je pisala Jeleni kako će da je tuži i sve i svašta, a pored toga je spletkarila sa tom Jovanom. Moju prepisku je prosledila Jeleni, tu sa Jovanom. Moja rođena sestra! A ja sam se srećom, samo o grupi dopisivao – objasnio je Ivan.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.