MARINA ŽIVKOVIĆ: Prešla na islam, proglasila se “belim magom”?

I sama je izjavila kako se posvetila duhovnom životu, u prvom redu da bi pronašla sebe a da je potom naučila da kroz pogled vidi ljudsku dušu

Žena lavica kako su je nazivali po njenom velikom hitu s kraja 90-tih, Marina Živković, kao da je izbrisana sa muzičke scene. To se nenadano desilo bez obzira što se s vremena na vrijeme pojavljivala u nekom od muzičkih formata.

„Vatra plane pa se ugasi“

Čudno je to za pjevačicu jakog potencijala i predispozicija za „vodstvo“ jer je tih godina napravila neviđeni uspjeh na sceni srbijanskih prostora, ali i u regionu. Sve pjevačice pjevale su njene pjesme „Mene ljubav neće“, „Koža mi je tesna“, „Hajde mori dan dva“, „Pet godina voljena“, „Reci, reci da“, „Bolujem u sebi“…

Činilo se da od svuda odjekuju samo zvuci njenih pjesama iz svih ugostiteljskih objekata, radio stanica. I kako je sve buknulo, tako se i ugasilo, pa je kod nje bilo po onoj staroj poslovici „vatra plane pa se ugasi“. Oglašavala se ona sa albumima „Tombola“, „Zavet ljubavi“, na Grandovom festivalu ali sve je to prošlo poprilično nezapaženo. Kuloari šapuću da je njen višegodišnji ljubavni partner Sandžaklija bio protiv njenog pjevanja i medijskog eksponiranja jer joj novac nije bio potreban. Oni su u to vrijeme fantastično poslovali kao autoprevoznici sa autobuskim linijama diljem svijeta. Pominjala se i prodaja garderobe, a sa jednim od biznismena iz Berlina poslovali su i u prodaji nosača zvuka, odrađivali menadžering. Odjednom je sve utihnulo, sve nedostupno za javnost.

Neki vele da se razišla od svoje velike ljubavi, neki da je prešla na Islam, neki opet kažu da je „šiznula“ pa da se proglasila „belim magom“. No, ona kaže da su sve to samo naglabanja i dezinformacije, da kada je na Zlatiboru u svojoj kući apsolutno je ne zanimaju sredstva masovne komunikacije, niti bilo kakvo javno glasilo.

Pala u očaj

Ponekad odradi neko od privatnih veselja ali ono što nas je ponukalo na razmišljanje pa i narodna poslovica „gdje ima dima ima i vatre“ je njena izjava kako se posvetila duhovnom životu u prvom redu da bi pronašla sebe a da je potom naučila da kroz pogled vidi ljudsku dušu.

Tako je moguće da je Marina ostavljena, da je pala u očaj, da se povukla u osamu te da liječi svoje rane kroz tuđe.

Vesna joj oduzela pjesmu „Malo pomalo“

Bilo je sve maksimalno bombastično u njenoj karijeri, osim primjera u kom joj je Vesna Zmijanac, na ko zna koji način, oduzela pjesmu „Malo pomalo“, za kojom i ne treba toliko da žali. Jeste mega hit ali takvih je u svojoj karijeri Marina imala bezbroj.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

NAJBOLJE LJUBAVNICE ZODIJAKA: Dva horoskopska znaka čije predstavnice u krevet donose STRAST I SEKSI LUDILO

Pročitaj →

ZVEZDE OTKRIVAJU: Saznajte gde ćete upoznati ljubav svog života

Pročitaj →

NAJOKRUTNIJI I SASVIM ISKREN HOROSKOP: Zašto SVI PREZIRU Škorpije i Izbegavaju RAKOVE

Pročitaj →

Dnevni horoskop za 27.oktobar 2020

Pročitaj →

Učinkovite tehnike ženske samoobrane

Pročitaj →

PCOS – koliko je česta pojava među ženama?

Pročitaj →

Ova hrana UBIJA osobe sa visokim pritiskom!

Pročitaj →

Tvid suknje koje nikad ne izlaze iz mode

Pročitaj →

Žena od sultana 2. dio

Pročitaj →

Koje je pravo ime Kristijana Golubovića?

Pročitaj →

Načini na koje roditelji pogoršavaju stanje sa strahovima kod svoje dece

Pročitaj →

DIY piling za usne od bundeve

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.