Marina Visković progovorila o svom zdravlju!

Popularna pevačica Marina Visković progovorila je o svom izgledu i otkrila šta je promenila i korigovala, kao i s čim preteruje kada izađe u provod.

Pevačica Marina Visković priznaje da je pobedila sve svoje strahove i uspela da preko noći odraste.

Najsrećniji trenuci su mi upravo sada, jer sam se suočila sa svim svojim strahovima i pobedila ih. Nekako sam odrasla preko noći i sebe zauvek stavila na prvo mesto, najteži trenuci su iza mene, emotivni slom i korona, osećala sam se bespomoćno, a to je najniža vibracija – kaže Marina i dodaje kako je konačno svojoj publici dopustila da je na društvenim mrežama vide u pravom svetlu.

– Dozvolila sam svojoj publici da me upozna i da prihvati moj humor, iskrenost i spontalnost, jer ja ne volim foliranje i dosadne ljude koji su po šablonu. Želim da budem to što jesam u svakom trenutku. Vidim da je moja publika oduševljena i jako sam srećna zbog naše interakcije – smatra pevačica koja je bila nezadovoljna svojim usnama i nedavno izvadila biopolimer iz njih.

– Želela sam da iz usana potpuno izvadim biopolimer, jer – mladost-ludost – kroz smeh poručuje Viskovićeva i usput otkriva šta je recept za njen dobar izgled.

– Ključ mog dobrog izgleda je intenzivan trening, dobar san i mnogo pozitivne energije. Izbacujem snimke iz teretane na Instagramu i moram reći da sam oduševljena koliko mi devojaka piše da sam im motivacija i da su krenule zbog mene u teretanu – izjavljuje Marina.

Ona dodaje da se trudi da se oslobodi svih poroka.

– Nisam neko ko dosta puši i ko uživa u alkoholu, međutim problem je kada izađem, a to je retko i onda baš preteram sa cigaretama, a ponekad i sa alkoholom. Ne znam šta da radim kada su svi oko mene ludi – kros smeh ističe pevačica i za kraj otkriva na kakvim projektima radi.

– Radim na albumu i moram priznati da će tu biti svega svega, ali sam jako ponosna na uspehe pesama koje sam izbacila prethodne godine i dosta se slušaju. Sa druge strane ja sam umetnica i ne bavim se profitom – zaključuje Marina.

Možda se nikada i ne udam
Marina smatra da je neukusno to što je ljudi stalno pitaju kada će se udati i kada će roditi dete.

– Mislim da su takva pitanja neukusna, a moj odgovor je “Možda sutra, možda nikada”- kaže ona.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.