Marina Tucaković ostavila testament

Nakon duge borbe napustila nas je velika umjetnica, tekstopisac Marina Tucaković. Tokom života imala je mnogo padova, a uvijek je utjehu nalazila u pjesmi.

2008. godine ostala je bez sina Miloša. Kao tekstopisac upravo ona je izgradila karijere mnogim pjevačima. Kako se saznaje tokom duge borbe koju je vodila Marina je sastavila i testament.

Anonimni izvor kaže:

„Marina je dugo bolovala, a tokom tog liječenja imala je vremena da razmišlja o svemu i radi na brojnim tekstovima za mnoge pjevače, uz pomoć sina Laće. Tokom borbe napisala je i testament, jer joj je zdravstveno stanje iz dana u dan naglo osciliralo. Marina je testamentu pored prijatelja i porodice pomenula i brojne pjevače kojima je posljednjih godina radila tekstove, gdje je istakla da se u neke i razočarala, te da su brojni tekstovi ostali nedovršeni, jer je na neke saradnike kivna. Dok je bila u punoj snazi mnogi su je zvali stalno, a posljednjih mjeseci sve slabije, što je izazvalo revolt kod legendarne pjesnikinje“.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.