MARIJA KULIĆ JE UNUKA ANE NIKOLIĆ? Snimak PRIZNANJA iz Zadruge objavila i PEVAČICA

A Miljanina prababa?

U jednom trenutku svađe Marija je zapretila Miljani kako prestaje da joj bude majka onog trenutka kad se porodi, uporedivši sebe sa svojom bakom koja je bila teška, ali žena od reči. Igrom slučaja, baka se zvala Ana Nikolić, baš kao i proslavljena pevačica.

Marija Kulić je imala još jednu žestoku svađu sa Lazarom Čolićem Zolom, kada su oboje stali oko Miljane Kulić, i nagovarali je šta je najbolje za nju. Majka joj je savetovala da skloni dete, jer neće imati šta da jede, a Zola je tvrdio kako će da zaradi pare u rijalitiju i da beba treba da se rodi.

 

– Rodi dete i ćao, završila si sa mnom – urlala je Marija, kada se okrenula ka Zoli i nastavila da ponavlja ime svoje bake.

– Ona zna kakva je bila moja baba, od mog oca majka. Nemoj da misli da sa drugačija! Ana Nikolić, moja baka, ti znaš kakva je bila! – vikala je Kulićeva.

Naravno da našoj pevačici nije promakla ova scena, te se Ana Nikolić ovog doba oglasila na Instagramu, očigledno oduševljena ovim otkrićem.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.