MARIJA IZAŠLA IZ ZADRUGE! Mali Željko morao u bolnicu, Miljana OTKRILA sve u LAJVU!

Dramatično!

Nakon izbacivanja u Zadruzi, na red su došla „Pitanja novinara“.

Na samom početku se Dušica obratila zadrugarima i saopštila im je da slede pitanja novinara, a po običaju Miljana je morala da bude ta koja se oglasila prva. Zahvalila se Darku Tanasijeviću što ju je podržao kada joj je bilo teško zbog Zole.

– Darko, što se tiče mog i Zolinog odnosa, ja ne osećam više, da sam samo ja ta koja trčkara za njim, zaista se osećam voljeno. Ali jutros sam se nešto iznervirala, posle Gagijevog rođendana, htela sam da poranim kako bih bila sa Željkom što više, ustala sam u osam, ali on je otišao na vakcinu sa mamom, ja sam posle bila sa njim do pola četiri, a Zola još uvek nije ustao. Bilo me sramota da ga probudim i bila sam veoma razočarana zbog toga – rekla je Miljana.

– Nemam potrebu i želju da ga budim, on mora da ima osećaja da sada ima obaveze i da mora da se trgne. Kad je ustao rekla sam mu da mora da se promeni, baš me je to povredilo – rekla je Miljana.

– On mi je posle rekao da je uvek imao alarm i budila ga je mama, zbog noćnog života koji je vodio i radio, spavao je danju, a radio noću – rekla je Miljana.

– Čudno mi je isto što Bane recimo priđe Željku, ima poseban odnos sa njim, a ni on nema decu, a Zola ne, on nema osećaj za njega – rekla je Miljana.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.