MALENE SVETLEĆE TAČKICE ZA VELIKU PROMENU ENTERIJERA

Ukoliko tragate za nekom malom, efektnom lampom koja bi se nenametljivo instalirala u gotovo svaki ambijent, evo savršenog rešenja u vidu malih, kompaktnih tačkica koje možete rasejati svuda po stanu!

I kada kažemo “rasejati” to zaista i mislimo – ove malene tačke pružaju personalizovana rešenja za osvetljenje i to u čak četiri stila: grafička, usmerena lampa, svetlo za čitanje i dve verzije ambijentalnih lampi. Dakle, greške nema, u svakom trenutku na raspolaganju imate baš onu vrstu svetlosti koja vam je potrebna.

Pritom, svaku od tačkica iz kolekcije (logičnog imena) Dots možete postaviti samu poput blistavog dragulja ili je iskombinovati sa ostalim komadima i stvoriti neku vrstu užarene lične galaksije.

Dopada nam se osećaj koji stvara ovakav jedan nenametljiv i minijaturan vid osvetljenja. Iako se čini da im je uticaj slabašan, prigušen i neupadljiv, tačkice se pravilnim usmeravanjem svojski trude da u svako doba dana povežu prostor sa svojim zracima i oreolima, stvarajući tako melodiju svetlosti nalik muzičkim notama koje savršeno rade u dogovoru jedna sa drugom.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.