Majka saznala da njen sin ponižava siromašnu decu u školi Zbog kazne koju je odredila ceo svet joj čestita!

Otac se nije složio sa kaznom. Šta vi mislite, ko je u pravu?

Jedna dobrostojeća mama saznala je da njen razmaženi sin u školi maltretira i ismava siromašnu decu, pa mu je smislila prigodnu kaznu. Ipak, dečakov otac se s tim nije složio pa se obratila ekipi na Reditu s pitanjem da li je donela dobru odluku.

„Prilično sam dobrostojeća, a otac mog sina je jako bogat pa alimentacija omogućava da sinu kupim sve najbolje. Iz škole su me ovog meseca obavestili da je moj sin maltretirao i ismevao decu koja nemaju ono što on ima, onu koju roditelji dovoze u školu u jeftinom automobilu ili onu koja ne mogu da priušte brendiranu odeću. Bila sam zgrožena i razgovarala sam s njim o tome. Dala sam mu do znanja da on nema čime da se ponosi jer nema posao, ušteđevinu, ni investicije, nikakvo lično bogatstvo, i da mu se samo posrećilo da se rodi u dobrim okolnostima i to je sve“, napisala je ljuta majka.

U nastavku je objasnila da ga je prvo naterala da se izvini toj deci, ali dodala je još jednu kaznu.

„Takođe sam odlučila da mu ove godine ne kupujem brendiranu odeću. Neću ga u školu voziti Poršeom ili Jaguarom, već starim autom. Za sve aktivnosti kojima se bude bavio, nećemo mu kupovati novu opremu, već ćemo je iznajmljivati ili će nositi staru“, nabrojala je majka.

Sin se, naravno, odmah pobunio, tvrdeći da će mu se prijatelji u školi smejati.

„Iako je njegov otac uglavnom odsutan i ne meša se u vaspitanje, saznao je da mu se sin vozi u „krntiji“ i da vežba u pozajmljenoj opremi. On se s tom kaznom ne slaže jer tvrdi da je bitno kakav će utisak ostaviti i smatra da će našeg sina ova kazna obeležiti do kraja života“, otkrila je.

Većina ljudi je stala na njenu stranu, a mnogi su joj čestitali što je to učinila.

Šta vi mislite, ko je u pravu, majka ili otac? Podelite sa nama u komentarima!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.