„MAJKA RIJALITIJA“ NA SUDU SA LJUBOM: Iznela sve detalje, rat tek počinje

Nastavlja se rat.

Ljuba Pantović tužila je Vesnu Rivas zbog jedne rečenice koju je izgovorila u rijalitiju, a onda je Vesna uradila to isto.

– Za razliku od Ljube, ja nemam krimogenu prošlost – rekla je Vesna jednom prilikom u rijalitiju i zbog toga je dobila tužbu od Ljube.

Danas se Vesna, koja je dobila nadimak „majka rijalitija“ oglasila na društvenoj mreži Instagram.

– Danas je održano ročište, u sudskom sporu na relaciji Ljuba Pantović i ja. Prvo je ona mene tužila, pošto sam izjavila u Parovima, da ja za razliku od nje, nemam kriminogenu prošlost i da ne želim da komentarišem ništa povodom njenih pretnji i ružnih komentara na moj račun. E, to joj nije išlo u prilog, pa je nastavila da me pljuje na svakom ćošku pa i tokom boravka u Zadruzi 2.

– Odgovorila sam protivtužbom, izvadila podvrdu u MUP u da nisam niti prevarant, kako ona tvrdi, niti kazneno osuđivana. Sada sam napolju, van rijalitija, pa ćemo natenane da odradimo životni rijaliti – napisala je Vesna i dodala:

– Pošto je danas tokom suđenja bila jako bezobrazna i nepristojna, kršeći non-stop pravila ponašanja u sudnici, pored tri snimka koja sam priložila u tužbi protiv nje, planiram tek da priložim još 33. Kad hoće rat, sad će ga baš dobiti.

– Danas je tek počelo po mojoj tužbi, kako to misli da će me dobiti i oboriti svoje snimke, svojih reči upućenih na moj račun? A da, Ljubi fali rijaliti i mediji… Sad sam se lično uverila ko je u stvari iz porodice Subotić gurao u medije priču iz njihove porodične sage… E, Ljubo, Ljubo, slabog savetnika imaš, a rijaliti tek kreće.

– Zaboravila si da van TV rijalitija, ja držim pištaljku u ruci i najavljujem i početak i kraj utakmice – završila je Vesna.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.