MAGIJA ZA PRILJEV NOVCA

Ukoliko želite privući novac u svoj život, bijela magija ima jedan od mnogobrojnih rituala kojim možete privući dobru energiju za priljev novca:

Ovaj ritual traje nedjelju dana. Prve večeri uzmite srebrnu zdjelu (ili posudu boje srebra), dvije zelene svijeće i šaku novčića. Zapalite svijeće, uzmite ih u ruke, gledajte u posudu i zamišljajte kako se puni novcem koji se polako presipa. Zatim svijeće stavite pored posude s lijeve i desne strane, pa oko nje polako, ukrug, u smjeru kazaljke na satu, ređajte novčiće izgovarajući rečenicu:

“Sjajni novac teče, dolazi mi u izobilju i svakim danom se umnožava”.

Ovu rečenicu izgovoriti sedam puta prije nego sto posljednji novčić stavite u krug. Ugasiti svijeće, a zdjelu postavite na vidno mjesto u kući. Svaki put kada prolazite pored nje, ubacite po jedan novčić. Sutradan ispraznite novčiće iz zdjele i ponovite ritual (koristiti iste kovanice), koji se zavrsava sedmog dana, ali činiju nemojte micati. Povremeno u nju ubacite kovanice i povremeno je praznite kako bi bijela magija i njezina djelovanja bila potpuna. Ovim ritualom stvara se energija bogatstva koja će ga i privući.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.