Magija za brz priljev novca

Ovdje je opisana jednostavana i bezopasna čarolija koju možete primjeniti i u vrlo kratkom roku dobiti rezultat – koji će definitivno pojačati vašu vjeru u moć magije i buduće čarolije. Ovo je stara čarolija za početnike koja je učinila čuda za mnoge.

Potrebno:
– Kovanice svih veličina (5 kuna, 2, 1, 50 lipa, 20, 10, 5)
– Osušeni kukuruz (plod, list)
– Sjeme sezama
– Cimet u štapiću
– Klinčić – začin
– Piment (najgvirc), jamajkanski papar
– Kikiriki
– Boca, staklenka
– Zelena svijeća

Prostor pripremite za rad incensom za privlačenje novca. Otvorite magični krug, ubacujte sastojke u bocu jedan po jedan i razmišljajte o realnim načinima na koje možete doći do novca. Zamišljajte da novac dolazi k vama u najkraćem mogućem roku. Kad ste sve sastojke stavili u bocu protresite je 5 puta i izgovorite:

“Nek mi ova magična boca, donese puno, puno, puno novca. Nek je novca puna ruka što zaželim imam bez muka. Ja te zovem dođi, dođi, dođi, novcu dragi u moj džep sada pođi.”

Zatvorite krug. Bocu držite na mjestu gdje obično držite novac. Kad je čarolija napravljena “pustite je”, nemojte o njoj razmišljati ili se pitati da li će djelovati. To je potrebno učiniti da se energija koja je poslana u svemir ne bi vračala k vama kad o njoj razmišljate. Samo vjerujte da će čarolija djelovati i nastavite sa svakodnevnim životom.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.