MAGIJA – KAKO DA POLUDI ZA MNOM?

Magija Kako Da Poludi Zamnom je Ljubavna magija, najrasprostranjenija od svih. Po svojoj prirodi pomalo crna a pomalo i bela. Od samog početka civilizacije razvijale su se razne ljubavne čini i rituali kako bi se dvoje ljudi spojilo, razdvojilo, kako bi se između njih pojavila strast ili kao pomoć pri nedostatku plodnosti kod jednog od partnera.

Magijski rituali su raznorazni, naravno od funkcije koju treba da izvrše. Možda se najviše izdvajaju oni koji imaju zadatak da privuku određenu osobu drugoj ili da učine da jedna osoba poludi za drugom.

Da bi stvari postale malo začinjenije, potrebno je napomenuti da se mnogi magijski rituali vezani za ljubav zapravo praktikuju kroz razne seksualne radnje i energije. Seks je najjači nagon kako je tvrdio Frojd upravo zbog toga što mu je zadatak bio da produži vrstu i spreči njeno izumiranje. Seks je sastavni deo ljubavnog života, i ukoliko se redovno i na zadovoljavajuć način praktikuje, donosi pozitivnu razmenu i protok energije u životu.

Ukoliko želite da privučete osobu koja Vam se sviđa ili da je učinite da bude luda za Vama, sledi par magijskih rituala koje mogu pomoći i muškarcima i ženama.

Može se reći da je magijska praksa zastupljenija kod žena, s toga, počećemo sa nekim od potencijalnih magijskih radnji kojima devojke i žene mogu da se posluže kako bi svog potencijalnog dečka ili ljubavnika privukle i pridobile za sebe.

Jedna od njih jeste mrtvački prsten. Ukoliko neka osoba umre, i neko joj skne prsten sa ruke, taj prsten u prvih 40 dana dok je duša prisutna na zemlji predstavlja sponu između ‘ovog’ i onog ‘sveta’. Ako osoba pogleda drugu osobu koju želi da privuče, kroz ovaj prsten, ona delić duše te osobe vezuje za sebe i ta osoba će vremenom prilaziti ili imati potrebu da stupi u kontakt sa Vama, i to je prvi indikator da ova praksa zapravo radi! Ovo je univerzalni metod koji možete primeniti bez obzira na pol.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.