LUNA U VELIKOJ OPASNOSTI ZBOG GAGIJA? Ucenjuju ga za OVOLIKO para – inače Lunči LETI u VAZDUH??

Užas!

Gagi Đogani ušao je u rijaliti „Zadruga 3“ kako bi se sklonio od mafije, koja mu je za petama, a koja traži povraćaj duga od 40.000 evra, Kako piše magazain „Rijaliti“ Gagi je pre nekoliko nedelja dobio zastrašujuću porukju u kojoj mafijaši traže povraćaj celokupnog dug a ili prete da će da naude njegovoj ćerki Luni.

– Gagi je taj novac uzeo jer je bio dužan na mnogo mesta, a nikakav novi prihod nije imao, tako da je od zelenaša uzeo pare, kada je baš bio sateran u ćošak. Mislio je da če se vremenom snaći i da će isplatiti dug, ali je kamata rasla, a on nije imao posla, tako da je suma dostigla 40.000 evra – objašnjava izvor.

Kako dalje navodi, Gagijev dug se taložio mesecima, a onda je zelenašima ponestalo strpljenja, te su mu uputili preteću poruku.

-Imaš fore mesec dana. Ako ne vratoiš pare, Luni će auto leteti u vazdugh – piše u poruci koju je Gagi primio krajem avgusta, što ga je kao oca uplašilo.

Kako izvor navodi, Gagi se je samo nekoliko dana pre pretnji odbio ponudu Velikog šefa za ulazak u rijaliti, ali se nakon toga naprasno predomislio.

– Gagi je okrenuo čelnike Pinka i rekao da je ipak zainteresovan za ulazak i da mogu da računaju na njega. Jedini uslov bio je da mu honorar uplaćuju mesec za mesec, što je Veliki Šef prihvatio. Umesto svog, Đogani je dao žiro-račun prijatelja, koji će po primanju novca izmiriti dug koji ima prema zelenašima – govori dobro obavešten izvor i dodaje da se Gagi dogovorio sa zelenašima da im dug isplaćuje na rate, iako će mu se i dalje računati kamata, dok se sve ne namiri.

– To je razlog zašto je Gagi odlučan da ostane do kraja – završava izvor.

Kako dalje piše „Rijaliti“ Gagi se nada da će ostati do kraja rijalitija kako bi bar nešto zaradio od učešća, budući da će skoro celokupnu sumu do kraja godine dati za otplaćivanje dugova.

Niko iz porodice Đogani nije se oglasio povodom ovih tvrdnji.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.