LUNA PRESEKLA – ULAZI U ZADRUGU: Odao sve pred ULAZAK – zaratio čak i sa ANABELOM

Otvorio se!

Mirko Gavrić i Gagi Đogani su se osamili pored bazena i razgovarali najviše o Luni Đogani i Anabeli. Gavrić je pričao kako ga je ona zvala posle „Zadruge 1“ kada je bio sam kod kuće da pričaju i da su razgovarali satima.

– Kaže volela bih da dođem kod tebe – priča Gavrić i nastavlja – Ja kažem dođi, pile, tu sam , ova moja tada bila na moru radila – počeo je Mirko.

Gagi ga je sve vreme pomno slušao, ne prekidajući ga.

Mirko je rekao kako Luna tada nije bila sva svoja i kako joj je teško palo kada su je navodno svi osudili zbog veze sa Slobom Radanovićem, ali kada je izašla sa Mirkom napolje, shvatila je kako je ljudi ipak vole.

On je rekao da je tad već znao da on ulazi u „Zadrugu 2“, pa je predložio i njoj da uđe, što je i uradila kako svi znamo.

On se, kroz smeh seća kako je Anabela žustro reagovala kada je čula da Luna ponovo ulazi u rijaliti.

– Zove mene Anabela u pola 2 noću, rekoh „To je to, ova presekla da će da uđe, a ova me zove da mi j*be kevu“, ja nisam rekao ni „Halo“, a ona krenula „Ti nisi normalan, ti si je i prošle godine ubedio da uđe“, ma neće ni da čuje, rekoh „Ne za*ebavaj, ulazim i ja biće lakše“ – pričao je Gavrić kroz smeh.

On kaže kako je Luni samo malo falilo, on joj je samo pomenuo i da je nije nagovarao, već je smatrao da će ulazak u „Zadrugu 2“, još sa njim pored sebe, za nju biti dobar.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.