„LUKASE, OSTAVI MOJE DETE NA MIRU“ Šašić pukao zbog ovoga

Progovorio iskreno o svemu.

Snimanje šeste epizode „Tvoje lice zvuči poznato“ obeležio je 50. rođendan Željka Šašića, kojeg su sve kolege izljubile i poželele mu sve najlepše, a potom i svi saradnici u šou-programu.

U pauzi je Šašić otvorio dušu i ispričao da je ponosan što učestvuje u aktuelnoj ol-stars sezoni spektakularnog šou-programa.

– TLZP je najbolji šou i ne može svako da učestvuje u njemu. Mi koji smo u petoj sezoni, mi smo najbolji od najboljih. Za mene je neiscrpan izazov biti ovde. Šaban Šaulić je bio neponovljiv i veoma sam zadovoljan komentarima koje sam dobio kad sam ga imitirao. Onda sam imitirao Maju Berović i to je bila smehotresna imitacija. Devojka je zgodna, a vidi mene, a i nemam pojma šta peva. Ne znam šta pevaju ona i neki insekti Buba i Džala, ne razumem tu muziku.

– Nije lako iz nedelje u nedelju po nekoliko sati sedeti u šminkernici, šminkati se, vežbati u nedogled sa koereografima i odlično pevati?

– Ma kakvi lako! Mi pevači non-stop gunđamo na produkciju i oni na nas, kao i mi kolege međusobno. Gunđamo i sami sa sobom, jer smo stalno u škripcu s vremenom.

– Više puta je dolazilo do povreda na setu. Da li ste imali pehove te vrste?

– Na sreću, do sada nisam, a bilo je mnogo povreda, za koje se nije znalo u javnosti. Mala nepažnja može da bude kobna.

Vama je verovatno još teže da manevrišete u prostoru i da imitirate neku zgodnu ženu, poput Lepe Brene, jer ste se evidentno ugojili od prošle sezone?

– Uvek smeta kad se čovek ugoji. Ja sam se već navikao na ove gabarite, ali u pravu ste da mi je teže sada u šou programu. Ne mogu možda da iznesem sve kao pre, a što se tiče Lepe Brene, ni ona nije riba kao što je nekad bila.

– Besni ste na Brenu, ali verovatno manje nego na nekadašnjeg prijatelja Acu Lukasa, koji je u svađi sa vlasnicom „Granda“ spominjao i Vašu ćerku Sofiju. Kako to komentarišete?

– Nisam ni na koga besan, ali je jadno sve to. Kao otac štitim svoje dete, a najtužnije je što je upletena u sukob. Neka Lukas vodi svoje ratove, a moje dete neka ne meša u to. Neka svi Sofiju ostave na miru. Muka mi je od tih priča toliko dalekih od mene, mentalno. Kolege sam uvek poštovao, a nisam sa njima stvarao prijateljstva u koje bih petljao svoju porodicu. Niko meni nije preoteo ženu, ona je sama otišla. Lukas mi nikada nije bio prijatelj kakvi su on i Brena bili. Sve su to lažna prijateljstva, posle kojih se brukaju međusobno se prepucavajući po novinama. Što se tiče moje Sofije, njoj ne treba taj svet i ona je pametna devojka koja treba da gleda svoja posla i gradi svoja prijateljstva daleko od estrade. Ovde bih stavio tačku.

– Je l Sofija Vaš najveći fan tokom šoua i je l Vi nju podržavate u njenim odlukama?

– Sigurno da jeste i da jedno drugo podržavamo. Sofija je još uvek mlada i još se traži. Muziku je zapostavila, a i te kako je talentovana, ali se ne zna hoće li se opet okrenuti pevanju.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.