LUKAS STAVIO TAČKU NA SVE, ali upozorio celu estradu da neće da ćuti: „Brena je NAJVEĆA ZVEZDA svih vremena, ali NAJGORI ČOVEK

Aca Lukas ne želi da ćuti.

Danima je aktuelna tema žestoke svađe Ace Lukasa sa Lepom Brenom i Jelenom Karleušom.

Lukas je odlučio da stavi tačku na medijske priče, ali i naglasio da će se uvek svađati sa onim ko ga napada.

– Ne bih ja tu temu potezao, mi smo bili jako dobri, što se tiče mlađe koleginice, podžapamo se na snimanju, pa se pomirimo. Ona stalno pokušava na mene i oko mene, iako je rekla da me je počistila, ona ne može. Ona mene ne može dirati, ja nikada prvi ne napadam, ali se branim kada me neko napadne – objasnio je Lukas sukob sa Karleušom.

– O gospođi Jeleni, ona je takva kakva je. To je bio neki neki rođendan, na koji ona nije pozvana. Napala je decu, a ja branim svu decu – dodao je Lukas, pa prešao na problem i svađu sa Lepom Brenom, koju je nazvao pogrdnim imenima.

 Mnogo mi je žao i izvinjavam se na ružnim rečima, nije mi bila namera da oni to čuju ili vide. Mi smo imali privatni sukob. Znam da sam ispravan 100 posto, radi se o rečima koje je rekla na jednom mestu. To je totalno privatni sukob.

– Ipak, čekao sam godinu da dođe na snimanje kako bih joj rekao da ja to znam i da to nije u redu, ali ona se nije pojavljivala. Prošlo je još godinu dana, a ja to nisam zaboravio. Ali nisam otišao u jednu veliku zemlju zbog urgencije, može im se! I za to imam dokaz. Ja sam sad došao na taj koncert na Ušće, i kada je trebalo da izađem iz kontejnera gde smo bili smešteni, ona je još nastupala, obezbeđenje mi je reklo: „Nemoj, Aco, molim te! Aco, imaćemo problema, nemoj da izlaziš napolje, jer ona tu mora da prođe, a ti da izađeš“, objašnjavao je Lukas i dodao da on nije pričao o Breninoj karijeri.

– Brenina karijera je najbolja karijera, ona je ubedljivo najveća zvezda na ovim prostorima i meni je čast što sam se družio sa takvom zvezdom. Ali pričam o privatnim stvarima. Nisam ljubomoran na njenu karijeru, ali ja sam se družio sa njenom porodicom i doživeo sam to što sam doživeo i sa pravom kažem: Najveća zvezda svih vremena na Balkanu, i najgori čovek kojeg sam ja upoznao – rekao je Aca Lukas.

– Muka mi je od priče, i izvinjavam se svima i celoj naciji, ali ovo je moralo biti tako. Nadam se da me niko više sa estrade neće dirati, jer shvatite, ko god me bude dirao, ja ću mu odgovoriti.

– Ako neko kaže Lukas se svađa, svađaće se kad god ga neko napadne. Dobro znate da je bolje da mi date bombom da vas gađam, nego da mi date hemijsku i papir da napišem, jer vam je to gore.

– Došlo je vreme da se bavimo muzikom. Neću da neko od naših kolega lupeta po društvenim mrežama, a ja da ćutim, pa neću!“, rekao je Lukas u Novom jutru.
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.