LUKAS BEZ DLAKE NA JEZIKU: Iskreno o ZEMUNSKOM KLANU, Arkanu Ceci, Lepoj Breni i hapšenju u Sablji

Pevač je uvek bio iskren.

Udarna vest čitavog dana je da se Aca Lukas danas razveo od supruge Sonje. Inače, u poslednje vreme se puno pisalo o njegovom ljubavnom životu i povezivali ga sa mnogim ženama.

Njegov život buran je od samog početka, s tim što su se neke stvari drastično izmenile.

Kada se Lukas pojavio bio je kralj splavova i ta priča i danas je aktuelna. Pevač je uvek pevao sve žanrove, a omiljena ličnost je mnogima i zbog svoje iskrenosti.

U jednoj emisiji otvorio je dušu i pričao kako o svom životu, tako i o tuđim životima. Iskreno, kao i uvek.

Nije se libio tada da progovori ni o svom hapšenju.

– Ja sam zvanično uhapšen zbog poseda oružja bez dozvole. E sad koliko je neko znao u tom trenutku da ja kod kuće imam jedan mali pokvareni pištolj… Došlo je negde oko 20 specijalaca. Opkolili su mi kuću. Ali ja tad nisam bio kod kuće već u Novom Sadu.

– Kad sam se vratio oni su već otišli ali sam primetio da je neko bio jer je neko okrenuo kamere. Pitao sam čuvara i on mi je rekao da su bili policajci. Ja sam onda otišao u 29. novembar da bi mi oni rekli da je to bila rutinska kontrola. E sad ne znam koliko rutinska može biti, jer je delovalo kao desant na Drvar.

– Poslali su par inspektora da krenu sa mnom do kuće da provere. Znao sam da imam taj pištolj bez dozvole za koji se posle ispostavilo da je i pokvaren.

– Zaboravio sam da ga sklonim, bio je u spavaćoj sobi u ženinoj tašni. Rekli su mi da im odmah prijavim ako imam nešto neregularno. Kazao sam im da imam taj pištolj i da ću im ga dati. Kada sam doneo pištolj, oni su napravili zapisnik i tada su me posle ispitivali nekoliko sati u 29. novembru oko zemunskog klana.

– I onda su mi rekli: „Što se nas tiče sve je u redu, ali ovi su ti pisali 30 dana zbog pištolja“.  I ja pravo odatle u CZ.

Obelodanio je hapšenje, pa je progovorio i o zemunskom klanu.

– Ja nisam ni znao da su oni zemunski klan. Njih sam znao deset godina pre toga iz grada. Mi javne ličnosti smo imali dosta problema oko toga ko je gde bio, ko se sa kim rukovao. Pitali su me što sam Legiji pevao krštenje.

– Pevao sam, jer sam pevač. Krštenje je bilo u hotelu Jugoslavija. Tamo je kuvar kuvao hranu, što onda njega niste uhapsili što je kuvao Legiji, rekao sam im.

– A koliko se sećam taj skup je obezbeđivalo nekoliko interventnih brigada.

Rekao sam im tada:

– Do juče je slovo „L“ bilo izbačeno iz upotrebe u ovoj vašoj ustanovi, jer kad čujete „L“ vama spadnu gaće, a sad mene peglate što sam pevao tamo.

– U Šilerovoj nisam pevao. Bio sam tamo na kafi, u jednom kafiću. Poznavao sam ljude. I dan danas se družim sa raznoraznim ljudima.

– Dušana Spasojevića znam iz zgrada kao momka koji se muvao tu po gradu. I par godina ga nisam video da bi me on sreo i rekao dođi da vidiš šta sam napravio. I odveo me da vidim Šilerovu.

Prisetio se doživljaja iz zatvora i istakao neke detalje:

– Bilo nas je u sobi 34, a bilo 17 kreveta na sprat. Izveli nas jedan dan ispred i poređali nas u hodnik. A mi goli. Svi. I onda nam ispreturali stvari da vide da li imamo nešto. I dođe 7-8 čuvara i stali ispred mene.

– A, šta ćemo sad Lukas? Sad si gore, sad si dole, reče mi jedan.

– Vidi, ja sam tu mesec, dva… Nek budem i pet godina, ali ti si ovde ceo život – šaljivo je odgovorio Lukas.

– Kapetan Radić je bio sa nama na spratu. Njega su spremali za Hag. Svi smo znali da će ga poslati u toku noći. Niko nije te noći spavao, čuli smo korake kako dolaze po njega. Onda smo se dogovorili da pevamo njegovu pesmu – „Ostariću, neću znati“.

– Voleo je posebno tu pesmu. Ceo blok je pevao.

– Par čuvara nam je govorilo da prestanemo. A mi onda pojačamo.

– Bilo je nekog prkosa. Ali povod je bio odvratan, vodili čoveka iz njegove zemlje…

Poznato je da je Ceca jedna od njegovih najboljih drugarica, a mnogi nisu znali kako su se upoznali njih dvoje, pa je Aca otkrio i to.

– Cecu sam ranije sretao dok sam svirao sa Viktorijom. Ona je tad bila tek cvetak zanovetak. Tada je dolazila sa ćaletom, sa Slobom, na snimanja. Stalno smo se sretali po snimanjima.

– Pravo druženje je počelo kad je ona krenula da živi sa Arkanom. A Željka sam poznavao dugo godina. Nije tačno da me je Željko štitio. Mene niko nikad nije štitio, ja sam sebe mogu da zaštitim.

O Lepoj Breni Lukas je tada rekao:

– U istoj toj diskoteci gde sam upoznao Čolića posle par nedelja je došla Lepa Brena.

– Vidim da sa tim klavijaturama ti super ide a imam brata koji bi da kupi klavijaturu, pa ajde kad dođem ja u Beograd da mi ti pomogneš da mu ja kupim neku dobru klavijaturu, rekla mi je tada Brena.

– I pošto tad nije bilo mobilnih, ja joj dam svoj fiksni telefon. E sad ja se nisam vratio kad je trebalo kući, već sam ostao u Švajcarskoj još nedelju dana. Brena me posle par dana od tog našeg susreta zvala kući na taj broj i tražila Acu.

– Javio se moj otac.

– Dobar dan, da li je tu Aca?

– Nije se on još vratio iz Švajcarske, a ko ga traži?

– Ovde Lepa Brena.

– Moj otac kad infarkt nije dobio. Toliko se zbunio i onda je na kraju rekao:

– Breno moram da Vam nešto kažem, mngoo ste lepi.

Međutim, danas Lukas i Brena nisu u dobrim odnosima. O tome se danima spekuliše.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.