LUKA JOVIĆ OSTAVIO MANEKENKU: „Nećeš me praviti budalom“ Ne želi da bude JEDAN U NIZU?

Upozorio ju je na početku veze.

Luka Jović je posle dvomesečne veze, navodno raskinuo sa manekenkom Sofijom Milošević. Navodno je besan je što ga je lagala i javno pričala o njihovoj ljubavi, a u početku ju je upozorio da to ne radi.

Najplaćeniji srpski fudbaler je ostavio svoju devojku, jer mu je prećutala da je dobila stan od bivšeg momka Adema Ljajića, u kome se sastajala sa njim, ali i zato što je javno pričala o njihovoj vezi.

– Luka je pobesneo na Sofiju kada je saznao da je stan, gde su se oni sastajali, ona dobila od bivšeg momka, Adema. Kap koja je prelila čašu je ta što je Sofija medijima dala zajedničku fotografiju i naširoko pričala o njihovoj vezi – priča Lukin prijatelj.

Luka je navodno poludeo kada je to čuo, pa je i vikao na Miloševićevu:

– „Neću ti dozvoliti da praviš budalu od mene!“ Luka ju je upozorio već na početku veze da ne želi da se provlači po medijima, a ona ga nije poslušala i javno je istrtljala sve detalje njihove veze. Pokušala je da svali krivicu na medije, ali on je bio neumoljiv. Besno joj je rekao da se pokupi i da su završili za sva vremena – kaže izvor.

– Raskinuli su u četvrtak, a u subotu ju je izbrisao sa Instagrama i odmah zapratio bivšu devojku Anđelu Manitašević, sa kojom ima sina. Kada je Sofija to videla, i ona je njega otpratila. Luka je u subotu došao u Beograd, gde je društvo prvo poveo u restoran, pričajući sa njima detaljno o raskidu, a onda uveče i u kafanu. Rekao je da hoće da proslavi raskid – dodaje izvor.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.